Te faci frate cu dracul până treci puntea


Dracul, nu are culoare politică. Nici verde, nici roşie, nici galbenă şi  nici albastră sau alta vişinie. De asta, au  aflat cei trei corifei din originala politică românească, Constantin Daniel, Crin Antonescu şi Victor Ponta care profitând, de criza economică în care se zbate România şi de măsurile de austeritate luate de Guvernul PDL, au încheiat o alianţă pe termen lung, spun domniile lor, între PC+ PNL+PSD. Luaţi pe rând şi analizaţi, ca structură politică fiecare, vei concluziona că Daniel este şef peste un partid prea mic ca să rămână singur, pentru că-l papă gaia, Ponta este un şef  prea subţire pentru căciula PSD-istă şi are nevoie de gardă iar Crin, nume de floare, care se trece foarte repede. Cei trei crăişori, au uitat rapid că de patru ani au făcut tot felul de alianţe ca să-l desfiinţeze pe Băsescu şi ai lui şi au dat chix, au uitat trâmbiţa care spunea că PSD este partidul celor săraci fiind partid de stânga şi numai ei pot face să curgă mierea prin şanţuri şi canale iar PNL a uitat tot ce a ştiut de douăzeci de ani, mai ales de când  profesorul Crin a pus mâna pe şefie. Aprofundată analiza structurală, veţi observa că  între cei trei corifei, mai sunt asemănări esenţiale. În primul şi primul rând, cei trei suferă de dorinţa de putere la greu, apoi toţi sunt pupilele unor oameni importanţi din politica originală a României. Crin Antonescu rămâne pupila lui Mircea Quintus care l-a crescut pe lângă parlament, întrucât are năravul de a lipsi nemotivat, Ponta rămâne orice-ar face pupila lui Năstase care i-a dat de toate dar n-a putut să-i dea mai multă diplomaţie, iar Constantin o ţine tot pe lângă  Şefu` Voiculescu. Dar, pentru că tot am vorbit de pupile nu putem să sărim şi peste nenea Boc, copilul de suflet al lui Don Băsescu , asta doar, pentru a completa tabloul celor care fac legi şi conduc România şi pentru a fi imparţiali

Revenind la oile noastre, trebuie să  ne amintim că aceste trei partide PSD+PC+PNL au fost  umăr la umăr şi atunci când l-au prins în chingi pe Băsescu şi au declanşat referendumul, primind o dură lecţie de viaţă politică din partea poporului, din care ei n-au învăţat nimic Dacă în lumea civilizată, s-ar fi întâmplat ceea ce s-a întâmplat atunci  la sfârşit de an în România, astăzi unii politicieni ar fi fost după gratii, acuzaţi de subminare a  economiei naţionale. Să nu uităm că România  în perioada aceia, a fost nevoită să  se împrumute la bănci de un miliard de euro, la dobânzi de dobânzi, numai  pentru faptul că cei trei care fac alianţă astăzi, au dat jos Guvernul Boc şi FMI  n-a mai venit pentru a acorda tranşa de împrumut cu dobândă mult mai mică şi în alte condiţii, pentru că devenisem stat fără guvern.

Acum, în momentele acestea de degringoladă ce a cuprins tot mapamondul, cel mai important experiment pentru România şi pentru tot poporul, ar fi fost o alianţă , nu neapărat la judecătorie, între toate partidele parlamentare pentru a scoate această minunată ţară, ce dă hrană şi la bogaţi şi la săraci, din idioata asta de criză. N-a fost să fie aşa, pentru că cei trei corifei au un obiectiv major, acela de al da jos pe Traian Băsescu  şi pe Boc. În dorinţa lor de putere, nu observă că nu pot să adune numărul de voturi necesar, nici dacă se aşează-n cap( cei care au cap) întrucât după  modul cum s-au comportat la votarea Legii Educaţiei , au jignit profund etniile şi pe politicieni lor, care constituie totuşi, o forţă în Parlamentul României.

Vizualizari :1101

Popularity: 2% [?]

Lasa parerea ta