Un STRAIN(u) cu vipusca de general


Hot de aparate electromagnetice, complice la tentativa de asasinare a profesorului Vasile RUDAN, si uzurpator de calitati oficiale ale SPP!

Emil STRAINU este un fost tablagist pe care renumitul profesor Vasile RUDAN, prin inalta pozitie pe care a avut-o, candva, in Departamentul Zero, l-a ajutat sa devina general. Grad ce i-a deschis calea celui ce avea sa se dea mare expert in OZN-uri (in fapt, individul este specializat doar in studierea butoaielor cu bere de la carciuma DRUMETUL din Drumul Taberei, o spelunca atat de draga “ofiteresei” din STS, Dana TOBA!), spre gustul plagiatelor, concretizate in diverse carticele, care mai de care mai demne de work-shopurile Mamei Omida, unele dintre ele lansate si vandute, pe vremea cand Toba nu lucra in STS, ci capusase SPP-ul, chiar in sediul Serviciului Roman de Protectie si Paza. Atat de tare i-a placut lui Strainu pe culoarele SPP-ului, incat si acum, desi au trecut ceva ani de cand lansa carti plagiate, el declara ca este… ofiter SPP. Ba mai imprastie peste tot si carti de vizita cu insemnele acestei institutii. Ceea ce se cheama uzurpare de calitati oficiale, pentru ca gen. Emil Strainu NU lucreaza in SPP! Despre acest tovaras “general” cu aplecari spre KGB si stranse legaturi cu Dmitri FONAREFF (asasinul a zeci de ofiteri ai fostei Unitati Militare romanesti 0110), precum si despre implicarea sa in tentativa de ucidere a profesorului RUDAN, vom scrie, in curand. Acum nu avem a-i spune vipuscaurului-circar decat: “Dati inapoi pagubitului aparatul de detectare electromagnetica, pe care l-ati furat si cu care va mandreati, aseara, pe postul de televiziune NATIONAL TV, altfel va paste o ditamai plangerea penala, pentru ca furtul se pedepseste, nu-i asa?”. VA URMA!

Simona Ela FICA, Tim RONIN, Victor NITA

sursa : www.Exploziv-News.ro

Vizualizari :6595

Popularity: 13% [?]

2 Comments

  1. Dinesco says:

    Cei care pun handicaptul asta pe sticla la ore de varf sunt mai handicapati decat el.

  2. Marcel says:

    Nu mai asociati numele lui Victor Nita cu Fica. Unul este de caracter, pe cand Fica, este fara. Individa se foloseste de oricine pentru a castiga credibilitate. Foarte multe persoane au fost puse pe “ziarul” ei, fara ca aceste persoane sa isi dea acordul.

Lasa parerea ta