Fotbalul cu Bune şi cu Rele – rămâne tot Fotbal


Vestea bună pentru iubitorii fotbalului din Gorj este că profesorul Grigoraş, câştigă câte un meci şi fără atacanţi. În cantonamentul de la Belek, Pandurii  au  reuşit în primul amical, să învingă cu 3-2 o selecţionată de tineri până în 23 de ani din liga I  a Ungariei, folosindu-l în atac aşa cum a promis pe Cardoso şi Apostu, în prima repriză. Golurile au fost marcate de Cardoso cu ajutorul fundaşului maghiar Burucz, apoi Pintilii din 11 m şi Brata introdus repriza II.

În acest meci a apărut  în partea doua a meciului şi jucătorul Bosko Stupici adus de impresarul Zvono Milojkovici, de la NK Istra Pula din Croaţia, unde în 14 meciuri jucate a înscris de 7 ori. Atacantul  Stupici are 26 de ani şi se pare că este un bun marcator, are 1,92 m înălţime şi 85 Kg. De ieri s-a alăturat lotului de la Pandurii şi Valentin Lemnaru venit de la Universitatea Cluj. Jucătorul  dorit de Pandurii, mai  înainte de a începe pregătirea de iarnă de la Braşov, şi-a exprimat dorinţa de a juca la Tg-Jiu.

Vestea rea din fotbalul românesc, care vine să confirme faptul, că în scurta viaţă de fotbalist, dacă nu strângi cele necesare vieţii până la 30 de ani, mai târziu stai cu mâna întinsă la alţii, care ţi-au pupat tricoul atunci când valul te purta pe drumul de glorie.

Fotbalişti care au făcut ca echipa Steaua de astăzi, să deţină unul dintre cele mai frumoase şi bogate palmaresuri, au fost aruncaţi în stradă de Consiliul de Administraţie al Clubului, de parcă ar fi fost funcţionari. Majearu cel care cândva ara  mijlocul terenului, Sameş un fundaş care ne-a umplut inima de bucurie prin intervenţii elegante şi sigure, Sătmăreanu unul dintre cei mai serioşi fotbalişti ce a jucat la Steaua sau Troi săgeata Stelei ori Aelenei ce înnoda şireturile adversarilor, au fost daţi afară de la Club pe motiv de restructurare.

Aceşti mari fotbalişti ce au construit gloria Stelei dar şi faima României, nu au primit nicio explicaţie când au fost aruncaţi de pe gazon, ci au primit doar hârtia de disponibilizare, în care se vorbeşte de criză. Este nedemn şi inuman modul prin care s-a renunţat la aceste valori ale fotbalului românesc, care ar fi putut să dea multe talente echipei Steaua din rândul copiilor şi tinerilor pe care i-au antrenat şi care ar fi adus mai târziu bani pentru Club. Fotbalul este ca oricare altă afacere, dacă nu investeşti, nu câştigi. În scurt timp, se vor trezi probabil şi celelalte cluburi de fotbal la realitate iar  Steaua nu va mai putea să transfere pe cine vrea şi cum vrea, aşa cum se întâmplă în prezent.

Vizualizari :3901

Popularity: 1% [?]

Lasa parerea ta