Victor Ponta regele Erorilor Politice


Printre primele aiureli spuse de Ponta, cel mai mult a prins la români exprimarea “ ai lor au furat mai mult ca ai noştri” după Victoria lui Traian Băsescu. Atunci am realizat că actualul Primar de Tg-Jiu,  Cârciumaru, a făcut cea mai mare greşeală politică, atunci când l-a plimbat pe Ponta prin Colegiu ca pe urs, punându-şi obrazul pentru un tânăr necopt politic. A urmat apoi, schimbarea lui Geoană cu Victor Ponta acceptat  să conducă de către greii partidului, din motive lesne de înţeles. Nu putea PSD să aleagă unul mai hârşiit de politica dâmboviţeană, deoarece la PNL alegerea mai tânărului Antonescu prinsese bine la populaţie pentru o scurtă perioadă. Numai că, “micuţul Titulescu”odată ajuns pe şa, s-a şi văzut împărat şi a început să scrie singur, să hotărască singur, ceea ce i-a afectat enorm imaginea, întrucât se faultează tot singur.

Aş reaminti aici, comportamentul lui Ponta în timpul manifestaţiilor cu sindicaliştii, când a afirmat că toţi conducătorii de partid ar trebui să fie în fruntea manifestaţiilor -concept de politician analfabet- pentru că mâine dacă ajunge (doamne fereşte) să conducă pe cineva, nu va mai face afirmaţii de acest gen. Urmează după aceia o serie de emisiuni televizate, în care face declaraţii cu adresă directă la adversarii politici, fără acoperire, pe care îi face proşti, tâmpiţi, pozează în deţinătorul adevărului absolut fără ruşine, şi cel mai grav, vorbeşte despre economia ţări fără să aibă habar de ce se întâmplă.

Culmea ironiei, după arestarea Preşeditelui CJ de la Argeş, el procurorul versat, se pronunţă imediat , organizează o manifestaţie pesedistă şi afirmă că s-a arestat un om nevinovat, fără să facă dovada nevinovăţiei individului. De ce nu a făcut o manifestaţie şi atunci  când a fost arestat Pedelistul Primar de la Vâlcea, sau Solomon Primarul Craiovei, rămâne o enigmă, pe care Ponta  ca procuror o ştie.

Acum, a fost sancţionat de către Comisia Juridică a Senatului, pentru o afirmaţie făcut-ă tot fără să-i treacă prin creier. L-a acuzat pe UNPR-istul Nicolicea de fraudare a unui vot în Parlament, fără să deţină dovezi, iar Comisia Juridică l-a sancţionat cu avertisment.

Poate nu aş fi enumerat aceste gulgute ale PSD-istului şef, dacă VP nu ar fi făcut recent o declaraţie care ar trebui să-i pună pe gânduri şi pe cei din PSD.

Codrin Ştefănescu vicele de la PRM, a declarat că alianţa dintre USL şi PRM, se va face în fiecare judeţ şi până în vară se va definitiva. Întrebat, Victor Ponta a răspus sec, “preşedintele PSD sunt eu şi eu spun nu”. Iată cum micul Titulescu a crescut brusc mai mare şi a devenit marele Ceauşescu. Iar cei din Partidul PSD,  partid ce încet, încet tinde să devină remorca PNL, trebuie să realizeze dacă n-au ştiut până acum, că în PSD pentru viitor, rămâne valabilă o singură voce, vocea şefului, ca să-i fie clar şi lui Iliescu, Dragnea sau Năstase.

Vizualizari :5207

Popularity: 1% [?]

Lasa parerea ta