Deruta din politică se transmite în presa scrisă


Într-un cotidian, simpatizant feroce al PSD Gorj, apar de ceva timp, articole ce ar putea fi interpretate ca atac la Organizaţia PSD. Din greşeală, redactorul şef al acestui ziar de partid ce iscăleşte articolele, crede că Primarul din Comuna Borăscu este un primar PDL – ist şi în urma unor reclamaţii ale unui cetăţean din comună, îl desfiinţează pe bietul primar cu acuzaţii neadevărate. Este vorba de Ţucu Constantin, un primar aflat la al patrulea mandat de primar din partea PSD, şi nu are nimic comun cu PDL Gorj. Proasta informaţie deţinută de  ”ziarista” de serviciu, a putut fi publicată, datorită neverificării informaţiei iar dacă nu s-a verificat nici apartenenţa politică a primarului, atunci ce poţi să crezi despre verificarea întregii informaţii.  Dorinţa de a epata şi de a fi pe placul PSD, obligă pe ziaristă, să publice o informaţie neverificată în care Primarul Ţucu Constantin ( trecut eronat primar PDL) face afaceri cu Ion Iordache  Primarul din Com. Turceni ales pe listele PNL.

S-a publicat de către respectivul ziar câteva articole, despre un litigiu existent de mai mult timp, între Primăria Borăscu şi un cetăţean al localităţi, fără o minimă cunoaştere a realităţilor, aducând  în acest fel un prejudiciu important  imaginii acelui primar, care conduce o comună şi are 14 ani de mandat.

Referitor la acest articol apărut în cotidianul din Tg-Jiu, primarul declară că” nici nu am auzit de ziarista respectivă care publică de câteva zile numai prostii, fără să mă întrebe cel puţin la telefon, ceva despre situaţia relatată. Totul, cred eu, pleacă de la faptul că mă crede primar PDL şi cum ei sunt în război deschis, scrie despre mine numai aiureli. Eu, fac apel la presă, să verifice reclamaţiile unor oameni şi să nu interpreteze greşit, chiar unele hotărâri ale Judecătoriilor, pentru că justiţia ştie mai bine decât ziarista aceasta ce prevede legea”.

Comuna Borăscu, are la această dată, sub conducerea lui Ţucu Constantin, realizări care sunt apreciate de marea majoritate a locuitorilor din comună şi din satele ce-i aparţin, deoarece numai cu realizări s-a prezentat în faţa electoratului şi a obţinut ca număr voturile necesare pentru a fi Primar, la al patrule mandat pe listele PSD.

Vizualizari :5850

Popularity: 6% [?]

Lasa parerea ta