Briliante de Oltenia


Visez…..

Craiova reuşeşte a doua victorie consecutivă de la reluarea campionatului, după un nou meci halucinant. După ce briliantul lui Mititelu, Florin Costea a adus victoria echipei sale de unul singur în meciul cu Steaua la capătul unor pase de la Subotic şi Mihai Costea, luni seara acesta a reuşit golul de 3 puncte în minutul 93 cu o lovitură de cap din 3 metri , după o nouă centrare a mezinului familiei. Este fantastic cum a reuşit acest băiat sa revină la forma ce l-a consacrat după teribila accidentare din sezonul trecut! Universitatea scapă de grijile retrogradării şi negocierile cu cei de la Touluse pentru Florin sunt aproape finalizate.

- Poate ceva în genul acesta ar fi sunat descrierea debutului “Ştiinţei” în retur dacă Florin Costea reuşea într-adevăr să-şi revină la ce a fost odată. Luni, Florin a dezamăgit din nou, în dese rănduri părând că-şi bate joc de efortul echipei , totul culminând cu faza din minutul 93. Cât despre meciul cu voievozii lui Gigi (echipă de duzină), ştim cu toţii câte a făcut  Florin şi atunci , sau mai bine zis câte n-a făcut.

Mulţi fotbalişti nu au mai revenit deloc la potenţialul de  înaintea unor accidentări similare cu cea a lui Florin Costea. De Bratu , mai ca nu ştie mai nimeni nimic, de Emeghara nici atât. Ce să mai spui dacă si pe marele Ilie Balaci   l-a terminat o fază al cărei rezultat e acelaşi ca şi în cea care Costea îl driblează pe Brăneţ? Personal , am încredere că cel numit pe wikipedia şi pe facebook “The magician” o să ne încânte din nou cu stilul său inconfundabil şi zâmbetul lui de după marcarea golului. Până la urmă sunt obligat să cred în el, doar de atâţia şi atâţia ani o aştept pe Universitatea înseşi să revină la ce a fost odată.

De-ar fi să mai mai nasc odată/ Tot de “Ştiinţa” aş fi mort!/ Oare unde esti, Florine,/ Cu magia ta cu tot?

Marius Mitrică

Vizualizari :7911

Popularity: 2% [?]

Lasa parerea ta