Orientarea sexuală la APIA Gorj motiv de scandal


Zic:    Nu vă fie teamă, este destulă

dăm la toată lumea şi mai şi rămâne

Au trecut câteva zile de când un contabil Gică Gârjoabă, angajat al APIA Gorj, a fost depistat că a folosit calculatorul instituţiei pentru a vizita site-uri porno. Un gest urât, în sensul că s-a folosit de respectivul calculator, nu pentru faptul că a vizitat acele site-uri interzise doar minorilor. La APIA Gorj, o instituţie condusă de Mercioiu Delia, există la această dată un aparat funcţionăresc atât de stufos, încât au ajuns să se calce pe picioare prin birouri, din lipsă de activitate. Fără să aibă o preocupare stabilită, fiecare face ce doreşte. Capul instituţiei  Delia Mercioiu  expediază  SMS – uri amoroase, probabil de pe telefonul  primit de la unitate, pentru ca să plătească statul român, nu amorezata, Gică îşi stabileşte întâlniri sentimentale cu bărbaţi, iar ceilalţi …ce credeţi că fac?

Ar trebui să fie controlate toate calculatoarele acestor funcţionari de la APIA de către centru şi se vor confrunta cu cea mai tare surpriză. Majoritatea funcţionarilor APIA au alte preocupări care nu au nimic comun cu munca la stat. Unii fac deplasări, pe bani mulţi bineînţeles, alţi îşi fac cumpărăturile prin oraş  iar unii după o relaxare pe calculator de câteva ore, îşi fac ordine în viaţa amoroasă.

Delia Mercioiu, abia a scăpat din scandalul sexual provocat de apariţia unor articole într-un cotidian din Gorj, a trecut şi ea prin aceiaşi Comisia de Disciplină prin care va trece şi Gică, dar nu s-a întâmplat nimic. Acum se întreabă mulţi din cei care cunosc APIA Gorj, dacă Delia nu s-a răzbunat în acest fel pe Gică, bănuindu-l că el ar fi dat date exacte cotidianului din Gorj, despre legătura de iubire pătimaşe a domniei sale cu amorezul Bucşe. Cunoscuţii, spun despre Gică Gârjoabă că este un tip căruia ochii îi cam fug după aventură şi probabil ar fii şi bisexual, dar de aici până la al condamna sau a analiza activitatea sexuală a unui angajat, este drum lung. Comisia aceia înfiinţată ad-hoc de Delia Mercioiu, poate să-l sancţioneze pe Gică, doar administrativ, pentru faptul că are alte preocupări în timpul programului, nu pentru că ar fi Gay deoarece , să nu uităm că trăim într-o democraţie în care orientările sexuale deviate, sunt condamnate doar de biserică si români.

Oricum, la APIA Gorj, trebuie intervenţie urgentă a forului tutelar, întrucât scandalul, sexul şi cheltuirea banului public fără discernământ, aşa cum s-a întâmplat cu sediul APIA din Tg.Cărbuneşti, par să devină principalele preocupări ale Directorului APIA Delia Mercioiu.

Otto Karp

Vizualizari :8082

Popularity: 5% [?]

Lasa parerea ta