Brânzoaica mucegăită din autogara Tg-Jiu este disputată


Nu aş fi revenit asupra subiectului, dacă nu ar fi avut loc două evenimente, considerate un pericol  în informarea  la timp a consumatorilor, cu privire la livrarea unor produse de panificaţie de către SC Comzor SRL Tg-Jiu, către comerţul cu amănuntul, mucegăite dar cu etichetă de valabilitate. Un alt element, este pasivitatea cu care organe ale statului, respectiv OPC Tg-Jiu, plătite din buzunarul tuturor, tratează problemele apărute în buricul oraşului Tg-Jiu. Reclamaţia depusă împreună cu Brânzoaica mucegăită la sediul OPC, pe masa Directorului Mihaela Răducan, a declanşat o singură reacţie. În loc de un răspuns al OPC,  care să specifice că producătorul acelui produs, a fost contactat şi prelucrat în vederea eliminări unor asemenea cazuri, am primit două comentarii la articol, de pe un mail  real sau fals, nu-mi dau seama, gândaculxxl@yahoo.com, semnat Maria. În primul comentariu, Maria sau cum s-o chema, îmi transmite faptul că SC Comzor SRL, este o unitate care are în dotare utilaje la nivel european şi să nu critic produsele lor, pentru ca să fac rating la site-ul meu, întrucât vina este a celui care desface produsul şi care nu îl depozitează la temperatura normală. În al doilea mail, devine vulgară, neştiind să intre pe comentarii, spune că nu sunt afişate, şi coboară la nivelul de cultură real probabil, insultând. Acestea sunt motivele pentru care revin fără plăcere asupra unui subiect pe care l-am trecut deja la categoria „ asta-i România reală” şi să-i transmit „Mariei”, că aşa este, nu voi producătorii sunteţi de vină, ci acei comercianţi care vă primesc produsele spre vânzare. Aici ai dreptate, iar pentru a nu acuza iarăşi mijlocul de informare, am să-ţi afişez fotografia cu data expirări produsului criticat în comentariu. Dacă ai dubii, foloseşte rubrica contact.

În acelaşi timp, rog OPC Gorj să transmită redacţiei ziarului, o copie după actul întocmit  la SC Comzor SRL sau la societatea care desface aceste produse mucegăite iar pe consumatori îi avertizez să fie atenţi la ce consumă ei sau copii lor.

Pericolul îmbolnăviri este aproape, dacă nu se verifică produsele de cofetărie şi panificaţie vizual, aspect, miros şi etichetă care iată, că poate fi şi formală, ca în cazul relatat de noi.

Vizualizari :7982

Popularity: 4% [?]

Lasa parerea ta