Pierdut cap de politician cu minte găsitorului recompensă


Un asemenea anunţ la rubrica pierderi, nu ar trebui să surprindă pe români, care simt pe pielea lor ce înseamnă o politică economică, socială, culturală, fără cap şi fără coadă, aplicată de guverne conduse de oameni  care sunt foarte atenţi la traista proprie, uitând se pare, odată cu pierderea capului şi noţiunea de popor. Ce a însemnat popor pentru Ion Iliescu şi ai lui; –  doar un număr de golani ce protestează; – pentru Emil Constantinescu poporul a fost acela care îi producea scârbă, mai ales când el era plecat prin alte state, iar Traian Băsescu stăpâneşte din păcate, doar un popor de sclavi. Salariile şi pensiile se acordă  ca la adunat de prune, în vreme ce preţurile la alimente şi la mărfurile industriale, cu siguranţă i-au lăsat cu ochii-n soare  şi pe americani. Cât despre impozitele şi obligaţiile plătite Statului Român, se poate afirma că  i- am transformat în mici copii pe cei care au trăit pe vremea otomanilor, care au fost şi ei plătitori de biruri grele, dar le mai rămânea ceva,  pentru a putea să supravieţuiască. Astăzi, la unii nu prea le mai rămâne nimic, iar cei mai săraci au devenit căutători de comori, săpând şi câte 1-2 metri în pământ să găsească 2-3 Kg de fier vechi communist, pe care să-l vândă şi  să-şi hrănească familia. Asta, dacă nu îi prinde potera, căci legea condamnă de la 1-5 ani închisoare fapta de sustragere a unor materiale feroase, fără a  face deosebire,  între a fura dintr-un depozit sau  a scoate o ţeavă îngropată de 20 de ani în pământ. Eu, aş propune legiuitorului, să dea dovadă de clemenţă şi să nu-i mai condamne ci chiar să propună la Ministerul Mediului, să-i premieze pentru depoluare, pe aceşti amărâţi ai unei societăţi cu democraţie originală.

Acum, să ne aşezăm puţin şi să despicăm în patru firul partidelor de opoziţie, conduse de doi ciraci aruncaţi la bătaie de alţii mai mari, sau mai bine zis hrană pentru crocodili şi care habar nu au, despre ce se întâmplă în România. În timp ce micul Victor Ponta se războieşte cu Băsescu şi are un discurs de elev în clasa VII, încât nu-l mai ascultă decât cei din jurul său, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Dragnea nici nu se mai pronunţă asupra politici din România, lăsându-l pe Ponta, să piară pe limba lui . Celălalt cirac,  Crin Antonescu, omul cu discurs filozofal care vorbeşte timp de o oră şi nu spune nimic, are multe idei acum, studiate în timp util alături de Victor Ponta, care ar putea să arunce România în urmă cu alţi 20 de ani, în cazul în care USL ar ajunge la putere.

Afirmă cu tărie Crin Antonescu, că atunci când USL va ajunge la putere va anula toate actele emise prin  Ordonanţă de Urgenţă de către Guvernul Boc. În acest sens, va anula Legea Învăţământului, Legea Pensiilor, Legea salarizării etc. Ce va pune în loc, nu spune, dar este de recomandat, să anuleze această  USL  prin Crin Antonescu, care se dovedeşte mai de stânga decât Ponte  şi lovitura de stat din 1989, pentru a putea românul, s-o ia de la început. Numai aşa, ar putea să apară pe scena politică un cap cu multă minte, care să ştie că acele guverne ce se perindă la conducerea statului, nu anulează legi promulgate de guvernul anterior, ci le îmbunătăţeşte prin emiterea altor legi sau modifică unele articole deficitare.

Ascultându-l pe acest cirac al lui Quintus, Crin Antonescu, constaţi că viitorul apariţiei unei clase politice româneşti, responsabile, inteligente şi fără spirit de revanşă, se reduce la zero. Cu alte cuvinte, previziunea  defunctului Silviu Brucan, prin care spunea că, prostia  ar dura 20 de ani, se prelungeşte cu încă douăzeci şi asta,  numai dacă în 2012 nu vine Apocalipsa.

Vizualizari :7605

Popularity: 1% [?]

Lasa parerea ta