Elevi de la Colegiul George Coşbuc reuşesc pentru că merită


Merit fara reusita exista, dar nu si reusita fara un oarecare merit”
Acesta este motto-ul pe care ne bazam noi, Smokieteam, elevi ai liceului “George Cosbuc” – Motru. Ajutandu-ne de aceasta zicala, am dus la capat nenumarate activitati si proiecte, de care acum suntem mandri atat noi, cat si cei din jurul nostru. Si pentru ca nu ne place sa pierdem timpul, implicarea noastra in proiectul Fundatiei “Dinu Patriciu” este trup si suflet.Alaturi de noi, liceenii din CNGC vor afla ca educatia merita, iar pe viitor o vor sprijini.
AGIL este drumul spre o Romanie mai buna.Prin intermediul Galei Premiilor in Educatie, fundatia Dinu Patriciu recompenseaza persoanele preocupate de studiu, de la elevi la cadre didactice, bibliotecari, cercetatori, organizatii neguvernamentale si proiecte educationale. Premiile constau in bani, iar suma totala se estimeaza la 250.000 de euro. Criteriile de eligibilitate de asemenea sunt foarte simple si clare.
Deci ,elevi ai Colegiului National George Cosbuc si cititori ai acestui ziar, nu pierdeti vremea! Accesati www.premiileineducatie.ro pentru mai multe detalii, iar pentru a ne urmari activitatea, precum si daruirea in acest proiect va asteptam pe blogul nostru,www.smokieteam.wordpress.com , cu posturi si idei noi de promovare in fiecare zi pana in data de 20 mai 2011.Dupa aceasta data, activitatea noastra nu va inceta. Vrei sa schimbi ceva in sistemul educational din Romania? Fii alaturi de noi!

Vizualizari :7981

Popularity: 3% [?]

1 Comment

    Lasa parerea ta