Băsescu singur în faţa ruşilor. Şi a românilor.


Recent, la o televiziune, preşedintele Băsescu a declarat că el, dacă ar fi fost în locul mareşalului Antonescu, în 1941, de asemenea ar fi trimis ostaşii peste Prut. Declaraţia a provocat reacţia isterică a Moscovei. Declaraţia Ministerului de Externe rus pe această tema este redactată în limbajul ultimaturilor din iunie 1940. Băsescu este învinuit de către ruşi de fascism şi nazism. Presa rusa s-a aruncat să-şi apere Rusia.

Presa română şi politicienii români n-au sărit să-şi apere preşedintele, or, în acest caz, a-l apăra pe Băsescu înseamnă a apăra onoarea României. Băsescu este primul preşedinte român care a avut curajul să le spună ruşilor un adevăr pe care nimeni nu a îndrăznit să-l rostească. România de azi nu mai e România de ieri. Românii de azi nu mai vor să treacă Prutul, să-şi recupereze „moşia pierdută astă-vară”, indiferent de cine ar fi semnat ordinul – de Ion Antonescu, Traian Băsescu. Sau de Mihai Eminescu.

citeste mai departe….

Vizualizari :65196

Popularity: 3% [?]

19 Comments

 1. Uuta says:

  Alexda,ai dreptate, dar gatdesne-te doar ca fata aia cu care vrei sa te simti bine este intrebata de vreo 3-4 ori pe zi de barbati daca vrea sa se simta bine cu ei. ( asta daca este una foarte frumoasa si presupun ca macar din cand in cand mai vrem si de’alea ).pentru asta trebuie sa fii diferit, interesant si sa nu arati din prima ca esti dispus sa fii al ei pentru ca apoi nu mai esti o provocare.Nu ai observat ca atunci cand poti obtine un lucru foarte usor sau chiar il ai nu mai ii acorzi asa de multa importanta ?

 2. levitra says:

  I have to trust the companies to be reasonably truthful, otherwise you’re left with conspiracies that aren’t terribly productive for analysis. In my meetings with various companies, I get the feeling that they don’t want to have been seen as doing something wrong, and that most companies at least try to operate in ethical (or, at least legal…) ways.

 3. Me dull. You smart. That’s just what I needed.

 4. Wow! Great to find a post with such a clear message!

 5. Grade A stuff. I’m unquestionably in your debt.

 6. You’ve got to be kidding me-it’s so transparently clear now!

 7. The purchases I make are entirely based on these articles.

 8. I’m impressed by your writing. Are you a professional or just very knowledgeable?

 9. What a pleasure to find someone who identifies the issues so clearly

 10. That’s an apt answer to an interesting question

 11. Good to see real expertise on display. Your contribution is most welcome.

 12. If your articles are always this helpful, “I’ll be back.”

 13. So excited I found this article as it made things much quicker!

Lasa parerea ta