Partidul Poporului Dan Diaconescu – ţeapa lui Ţepeş


 

Niciun partid naţionalist sau ultranaţionalist din Ţara cu Democraţie Originală, nu a trecut prin chinurile facerii, aşa cum trece PP- DD. A lipsit virgula şi punctul, s-a pus virgula şi punctul, iar pentru că a  fost contestat de Asociaţia Oamenilor Sinceri de care românii n-au auzit până acum şi nici nu vor mai auzii, s-au strâns într-un termen scurt 750.000 de semnături de la românii sătui de demagogie, hoţie şi corupţie fără corupţi şi s-a schimbat şi denumirea partidului. Acum, se încearcă iarăşi o manevră justiţiară fără temei, pentru a stopa formarea unui partid al poporului român. În cei douăzeci de ani de dezastru social şi economic al României, Justiţia Românească este implicată de către clasa politică în foarte multe cazuri, ce a contribuit la acest dezastru ce apasă astăzi pe umerii profesorilor, medicilor , funcţionarilor şi a altor milioane de săraci. Sistemul Judiciar Românesc, reformat după urechea partidelor ce s-a aflat la putere în cei douăzeci de ani, tinde să devină Justiţia Intereselor şi Influenţelor Politice, cu sprijinul unor judecători care au uitat de dreptate şi care refuză dorinţa şi vrerea a 750 000 de români. Impactul creat după anunţarea formării unui partid al poporului, sperie atât de mult clasa politică românească şi implicit Justiţia, încât au ajuns să folosească argumente puerile pentru a mai amâna sau a stopa apariţia unei formaţiuni politice se ar încurca planurile anumitor organizaţii ce sunt chitite pe Hoţie, Corupţie şi Jaf din Economia cu capital de stat.

Organizaţia PP-DD Gorj în aşteptare

Peste 4000 de gorjeni de la Organizaţia PP-DD a  judeţului  Gorj, aşteaptă Hotărârea de aprobare a înfiinţării partidului, pentru a se putea constitui legal şi pentru a-şi alege conducătorii. Vasile Sergiu actualul Preşedinte al Comitetului de Iniţiativă  şi cei peste 4000 de membrii, din organizaţiile înfiinţate în cele 61 de comune, 7 oraşe şi două municipii ale judeţului Gorj, aşteaptă acum verdictul de intrare în legalitate al Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Activităţile ce le desfăşoară acum Organizaţia din Judeţul Gorj, sunt în stagnare, întrucât bulibăşeala din justiţie s-a transmis şi Organizaţiilor de Partid. Respingerea şi apoi amânarea verdictului, a întărit opinia celor 750 000 de membrii, că în acest moment clasa politică de la putere dar şi cei aflaţi în opoziţie, nu îşi doresc un partid cu o aderenţă masivă la poporul ce a  ajuns, datorită celor care conduc România de 20 de ani, la ultima treaptă a sărăciei. Preşedintele Organizaţiei Gorj Vasile Sergiu, întrebat despre ce se întâmplă cu Partidul Poporului Dan Diaconescu, afirmă că” D-le, eu nu mai înţeleg nimic. Cauzele respingerii unui verdict favorabil în Justiţie şi apoi această amânare după schimbarea denumirii partidului, te duce cu gândul la derularea unor influenţe, a unui aranjament care să mai lovească cu ceva în aceşti membrii ai unui partid popular, care aproape 80% din ei nu au mai fost la alte partide. Cred totuşi, că acum la ultima judecare, cei din  justiţie vor judeca cazul după lege şi nu vor mai fi folosite artificii şi chichiţe care să ducă la o altă amânare sau respingere”. Iată, că Organizaţiile PP-DD, se menţin indiferent de obstacole, iar pronunţarea verdictului în cazul aprobării înscrierii partidului la Tribunal, îi va găsi pregătiţi pentru continuarea intrării pe scena politică românească.

Giulia Marin

Vizualizari :8547

Popularity: 3% [?]

Lasa parerea ta