Cupa Minerul La Fotbal


Astăzi s-au desfăşurat primele meciuri de fotbal între echipele ce  luptă pentru câştigarea trofeului „ Cupa Minerul” pe stadionul Minerul din Motru. Pe un teren cu un gazon excelent pentru o partidă de fotbal, s-au întâlnit de la ora 17, echipele Minerul Mătăsari şi Jiul Rovinari. După 90 de minute de joc, scorul de pe tabela de marcaj arăta 1-1, echipele fiind nevoite să apeleze la loviturile de departajare de la 11 m. După executare, Jiul Rovinari a învins pe Minerul Mătăsari cu scorul de 5-3.

De la ora 19, a urmat meciul dintre Minerul Motru şi Pandurii II Tg-Jiu. Cu o echipă în care majoritatea fotbaliştilor au  vârsta sub 21 de ani, Pandurii II s-au impus în prima repriză când au înscris de două ori, cu largul concurs al portarului Purcea. În repriza a II-a minerii din Motru au desfăşurat un fotbal mai organizat, dar forma excelentă a portarului Mutu de la Pandurii II, a împiedicat înscrierea unor goluri văzute de spectatori ca „sigure”. Câteva  întâmplări ce sunt regretabile  atunci când se desfăşoară un meci de fotbal, s-au înregistrat prin accidentarea lui Nueleanu de la Minerul Motru care a suferit o comoţie în urma unui fault de joc şi  autoaccidentarea portarului Moişi abia introdus în repriza II tot de la Minerul Motru, care a intrat la o intervenţie cu faţa în bara verticală a porţi. Sâmbătă, se va desfăşura cu începere de la ora 10, meciurile Jiul Rovinari-Pandurii II Tg-Jiu şi Minerul Motru- Minerul Mătăsari. Învingătoarea dintre Pandurii II Tg-Jiu – Jiul Rovinari va juca Duminică de la ora 18 finala cu Pandurii Tg-Jiu. Profesorul Grigoraş, anunţă că la această finală va rula întregul lot de jucători de care dispun Pandurii.

Senatorul Ion Ruşeţ nu a mai avut pe cine să aplaude

Sosit cu întârziere la stadionul din Motru, Senatorul PDL Ion Ruşeţ nu a mai putut aplauda evoluţia celor de la Minerul Mătăsari, echipa de suflet a senatorului. A promis totuşi că Sâmbăta va fi alături de mătăsăreni, chiar dacă şi echipa adversă Minerul Motru, se numără printre preferatele  Domniei Sale. Oricum, a trecut greu peste înfrângerea  suferită de Minerul Mătăsari  în faţa celor de la  Jiul Rovinari.

Cornel Ciciu

Vizualizari :9058

Popularity: 4% [?]

Lasa parerea ta