Jiul Rovinari a câştigat Cupa Minerul


Meciuri frumoase, atractive şi viu disputate, cu o duritate mai mare decât în campionat. Echipele din Gorj nu se dezmint şi joacă de parcă ar fi ultima lor şansă. În urma celor două zile de fotbal în care s-a întrecut Minerul Motru, Minerul Mătăsari, Jiul Rovinari şi Pandurii II, s-a înregistrat două victime de la Minerul Motru care vor lua o pauză de 2-3 săptămâni, Nueleanu comoţie şi Moişi cu piramida nazală ruptă, plus câteva accidentări mai uşoare. În rest fotbal de un nivel ce depăşeşte liga III, cu faze excelente la ambele porţi, dar cu un nivel de ghinioane incredibile. Amintesc aici, de ghinionul echipei Minerul Mătăsari care a  înregistrat un egal cu Jiul Rovinari 1-1 fiind eliminată la lovituri de departajare cu 5-3, iar cu Minerul Motru înregistrează în cele 90 de minute tot un egal 1-1 şi este eliminată tot în urma loviturilor de departajare cu 7-6.

În ultima zi de joc pentru Cupa Minerul, s-au întrecut Minerul Motru cu Minerul Mătăsari, scor  1-1 în timpul  regulamentar şi 7-6 după loviturile de departajare, iar în finală au jucat Pandurii II cu Jiul Rovinari, meci câştigat de rovinăreni cu 2-1.

Cupa Minerul din acest an, a  mers aşadar, la Rovinari iar echipa Jiul Rovinari va întâlni pe 7 August  ora 18 echipa Pandurii Tg-jiu din Liga I într-un meci amical,  prevăzut în programul de activitate  fotbalistică ce s-a desfăşurat  de Ziua Minerului.

Jenel  Caucian

Vizualizari :9118

Popularity: 6% [?]

Lasa parerea ta