Minerul Motru – Jiul Rovinari 2-0 (1-0)


Meci  aprig disputant  pe Stadionul Minerul din Motru, între locul 1 Jiul Rovinari şi locul 3 Minerul  Motru, Liga III seria C4. Ambele formaţii cu vise de promovare în liga II, au intrat în teren cu gândul la victorie. Încrâncenarea  s-a instalat chiar din primul minut al partidei  şi nu numai pe teren, acolo unde în limitele regulamentului se disputa meciul , ci şi pe banca de rezerve. Arbitrul  meciului,   George Găman din Craiova a fost nevoit să-l trimită în tribună pe antrenorul  gazdelor  Ştefan Nanu , chiar din prima repriză, pentru comentarii şi proteste. Prima repriză s-a disputant în nota de dominare a echipei din Motru care a reuşit să deschidă scorul prin Buciuman în min 40.

În repriza secundă , jocul s-a echilibrat şi faze fierbinţi au început să curgă la ambele porţi. Cei care marchează  sunt tot cei de la Minerul Motru, în urma unei faze fixe de pe partea stângă, când Dicu printr-o lovitură cu capul îl învinge pe portarul oaspeţilor. Scorul de 2- 0 se menţine până la sfârştul meciului. La ieşirea din teren, pe chipul jucătorilor de la Jiul Rovinari se citea multă amărăciune, întrucât câştigarea acestui meci ar fi însemnat şi distanţarea de urmăritoare în clasamentul întocmit.

După meci, antrenorul  celor de la Minerul Motru Ştefan Nanu, a declarat că “acest meci trebuia câştigat, pentru că echipa noastră  este mult mai bună şi practică un joc  plăcut, iar noi vrem să ne atingem obiectivul stabilit”.

După acest meci, Minerul Motru a trecut pe locul II cu 24 de puncte deoarece Girom Albota a fost învinsă la Rm. Vâlcea de către Oltchim cu 2-1. Jiul Rovinari rămâne pe Locul 1 cu 28 de puncte şi cu şanse mari de promovare în liga II.

Cei care l-au admirat pe Teodor Ion Ţarălungă vedeta Craiovei Maxima  în anii tinereţii, priviţi fotografia alăturată. Observator Federal la meciul Minerul Motru- Jiul Rovinari a fost Teodor Ţarălungă , campion cu Universitatea Craiova în 1974, omul care a declarat că a venit de la Progresul Bucureşti la “campioana unei mari iubiri” pentru  Ion Oblemenco.

 

Vizualizari :10139

Popularity: 5% [?]

Lasa parerea ta