CRIZA DIN ZONA EURO


Noile tratate UE incaiera puterile europene
Cameron ameninta ca nu semneaza nici un nou tratat UE daca Marea Britanie nu primeste garantii
Premierul britanic, David Cameron, a avertizat ca nu va semna niciun nou tratat UE menit sa rezolve criza din eurozona, daca acesta nu contine garantii ce protejeaza interesele Marii Britanii.
Premierul a explicat ca trebuie sa existe protectie pentru piata unica si sectorul serviciilor financiare din Marea Britanie, scrie BBC.

Tratatul UE ar putea fi rescris pentru a obtine o integrare fiscala mai mare in cadrul eurozonei, insa acest proiect are nevoie de acordul tuturor statelor membre, inclusiv Marea Britanie.
Cameron a avertizat ca intentioneaza sa “apere si promiveze interesele britanice”, insa tot el a subliniat ca cel mai important lucru pentru Marea Britanie este sa rezolve criza din eurozona.
“Daca aleg sa foloseasca tratatul european atunci evident vor fi garantii britanice si interese britanice asupra carora doresc sa insist, si nu voi semna un tratatat care nu are aceste garantii”, a spus acesta, adaugand: “cand obtinem aceste lucruri tratatul poate sa avanseze. Daca nu le obtinem, nu va avansa”.

Sursa ROMÂN IN  UK

 

Vizualizari :7829

Popularity: 1% [?]

Lasa parerea ta