SALONUL DE PICTURA ARTE MICI – EDITIA-III-a


Salonul National de Pictura ,,ARTE MICI” ( eveniment clandestin de forma , pata si culoare) urmareste promovarea artistilor cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani, fiind organizat pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani si 11-15 ani ) numai pentru sectiunea PICTURĂ ( acuarela, tempera,guase,acrylic,ulei si tehnica mixta). Momentan, concursul este deschis numai artistilor romani , din Romania, Republica Moldova si diaspora.

REGULAMENT DE PARTICIPARE

Editia a III-a a Salonului de Pictura ,,ARTE MICI” ( eveniment clandestin de forma , pata si culoare) este organizata tot de POLIŢIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMARIA MUNICIPIULUI MOTRU, Casa Sindicatelor Motru , Cotidianul ,,GORJEANUL”si Cotidianul “IMPACT IN GORJ”, urmand ca pana la 25 martie 2012, cand are loc ceremonia de premiere, sa se alature organizatorilor si alte persoane sau parteneri media care prin gestul lor sa poata bucura cat mai multi artisti

Ca si celelalte editii, cea din anul 2012 urmareste promovarea si sustinerea artistilor cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani, fiind organizata pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani si 11-15 ani ) numai pentru sectiunea PICTURĂ ( acuarela, tempera,guase,acrylic,ulei si tehnica mixta)

Orice tema si tehnica este admisa, pentru a putea permite artistilor sa aleaga acel sector al creatiei care ii reprezinta cel mai bine. Se recomanda ca fiecare artist sa prezinte cate doua lucrari (dimensiune minima A4 ), pentru a permite juriului o judecata cat mai obiectiva in acordarea premiilor.

Lucrarile vor fi expediate direct sau prin posta in ambalaje corespunzatoare, pana la data de 11 martie 2012 (data postei) pe urmatoarea adresa:

POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU

strada Tineretului, nr.2, municipiul Motru, judetul Gorj

cu mentiunea

Pe spatele fiecarei lucrarii se va scrie:

- numele artistului

- varsta ( data nasterii )

- titlul lucrarii tehnica

- dimensiunile

- anul de realizare

- numarul de telefon (unitatea de invatamant)

- adresa de email ( in cazul care exista)

- adresa unde locuieste

Ca nota de noutate, aceasta editie este deschisa artistilor romani din Romania, diaspora si Republica Moldova

Pentru artistii din diaspora si Republica Moldova, pentru scurtarea timpului de trimitere al lucrarilor, acestea pot fi postate pe peretele profilului de Facebook Arte Mici , (purtand aceleasi insemnari :numele artistului, varsta ( data nasterii ),titlul lucrarii, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, numarul de telefon , adresa de email – , adresa unde locuieste ) iar in cazuri deosebite pot fi pot fi trimise pe email : artemici@yahoo.com , urmand ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, sa fie expediate direct sau prin posta, in ambalaje corespunzatoare, pe aceeasi adresa.

Membrii juriului vor examina, online, lucrarile participantilor si vor desemna castigatorii , dupa ce lucrarile vor fi expuse de organizatori pe pagina de Facebook Arte Mici sau peretele profilului de Facebook Arte Mici sau pe blogul http://artemici.wordpress.com/

 

Ceremonia de premiere va avea loc de Ziua Politiei Romane, in data de 25 martie 2012 la ora 12,00 in municipiul Motru, judetul Gorj.

 

Se vor acorda cate trei premii pentru fiecare categorie de varsta, alte premii speciale si MARELE PREMIU ARTE MICI, constand in rechizite pentru desen si pictura.

 

Organizatorii vor contacta telefonic sau pe adresa de email fiecare artist castigator in parte.

Lucrarile acestui salon nu se restituie. Organizatorii isi rezerva dreptul la fotografierea si imprimarea fotografiilor dupa lucrari in vederea publicarii sau in orice alt scop.Prin inscrierea la acest salon se considera ca sunt acceptate conditiilor prezente in acest regulament.

Membrii juriului : Murivale Muresan Vasile (Romania) , Pavel Susara (Romania), Florin Stoiciu(Romania), Jean-Charles BERNARD JiCé B.(Franta), Mihai Olteanu (Romania), Maciac Alexandra (Romania), Kerekes Rares (Romania) si Florin Preda-Dochinoiu (Romania)

 

 

 

Vizualizari :6513

Popularity: 5% [?]

Lasa parerea ta