Câţi români au dispărut din fiecare judeţ din 1990 până în 2011


Zeci de mii de locuitori au disparut de pe harta Romaniei in ultimii 21 de ani. In unele judete chiar sute de mii!

Dupa cum stiti, Comisia Centrala pentru Recensamantul Populatiei si Locuintelor s-a intrunit ieri, 2 februarie 2012, si a prezentat situatia preliminara a Recensamantului care s-a desfasurat anul trecut.

Comisia a prezentat numarul locuitorilor din toate judetele tarii: cate    persoane erau in fiecare judet in 2011. Atat! Misiunea Comisiei a fost indeplinita.

Adaugiri

Totusi, trebuie adaugate multe lucruri la aceasta ancheta nationala. Care ar scoate in evidenta adevarata situatie in care se gaseste populatia Romaniei. Iar aici intervine Econtext.

Astfel, un lucru foarte important care ar trebui adaugat la datele privind populatia din 2011 il reprezinta o comparatie. Cu alte cuvinte, trebuie sa vedem cum a evoluat populatia in ultimii ani. Din acest motiv, cea mai potrivita comparatie este intre populatia din anii 1990 si cea actuala.

Econtext va arata cati locuitori erau in fiecare judet din Romania in 1990 si cati mai sunt acum, in 2011, dupa datele recensamantului. Iar rezultatele sunt cutremuratoare!

citeste mai departe……….

 

 

 

Vizualizari :5462

Popularity: 3% [?]

Lasa parerea ta