FOTBALIST ROMAN IN UK


A jucat impotriva lui Mutu si Gica Popescu, dar acum e taximetrist in UK

A jucat peste 250 de meciuri in Liga 1 si a plecat sa-si incerce norocul in Anglia, numai ca acolo isi castiga traiul din taximetrie! Fundasul Alin Rus, fost la Gloria Bistrita si Pandurii, a plecat in Aglia pentru a semna cu Yeovil Town, insa gruparea britanica n-a fost impresionata de el.

“Am vrut sa joc pentru Yeovil Town, dar cand am venit eu s-a schimbat antrenorul si n-am mai fost acceptat”, isi incepe povestea Rus pentru thisissomerset.co.uk.

“Am jucat in Romania impotriva unor jucatori mari, precum Adrian Mutu, Gica Popescu sau Ionut Lupescu”, continua acesta.

Dupa ce-a fost refuzat de cei de la Yeovil (grupare din liga a 3-a engleza), Rus s-a apucat de taximetrie, iar in prezent joaca si pentru gruparea Gillingham Town, din liga a 6-a engleza de fotbal.

“Sunt bucurosi sa-l avem aici. Este un jucator deosebit. Sotia mea lucreaza la compania de taximetre, mi-a spus de situatia lui Alin, asa ca l-am chemat sa-l vedem. Nu vorbeste prea bine engleza, dar vine alaturi de prietenul lui din Romania, Sebastian, care ii transmite instructiunile mele. Nu avem multi jucatori straini in aceasta liga, asa ca e bine ca avem pe cineva diferit”, a declarat managerul lui Gillingham Town, Adrian Foster.

Alin Rus (36 de ani) a mai jucat in cariera sa la Gloria Bistrita, Ariesul Turda, Mechel Campia Turzii si Pandurii.

SURSA ROMAN IN UK

 

Vizualizari :4758

Popularity: 2% [?]

Lasa parerea ta