EXPLOZIE PE NET


Te rog sa te inregistrezi la Wazzub.

Foloseste link-ul

http://signup.wazzub.info/?lrRef=28a952e8

Dupa inscriere o sa ai link-ul tau!

EXPLOZIE PE NET : WAZZUB PUTEREA LUI “NOI”

Vreau sa va fac o propunere de nerefuzat pentru dvs . Este cea mai buna afacere pe care am intalnit-o , punand in balanta ce investesti si ce castigi.

In maxim 3 luni te poti pensiona, daca te implici . Nu este gluma.

NICI O TAXA + NIMIC DE TRIMIS + NICI O MUNCA DE FACUT + NIMIC DE VANDUT + NIMIC DE CUMPARAT + NIMIC DE DESCARCAT = AFACEREA PERFECTA

Dar trebuie sa fii iute: cu cat te pre-inregistrezi mai repede fara nici un cost, cu atat mai multi bani poti face doar prin invitarea altor membri GRATUIT

Cate 1 dolar pentru fiecare membru inscris pe 5 generatii ( nivele) luna de luna , pe viata .

Sumele pot fi foarte mari : consultati cele trei materiale atasate sau descarcate

PORNITI CHIAR ACUM !

http://signup.wazzub.info/?lrRef=28a952e8

ATENTIE !!    Inscrierea FREE se termina la: 09 aprilie 2012

Recomandarea mea este sa parcurgeti pasii urmatori :

Pasul I-  Accesati si inscrieti-va aici :

http://signup.wazzub.info/?lrRef=28a952e8

dandu-va email-ul si datele necesare.

Pasul II-  Cititi :Ati auzit de WAZZUB ?

1. Ce este Wazzub ?

Wazzub se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste., in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca Wazzub . Este un fapt cunoscut ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.

2. Despre ce este vorba in aceasta prezentare?

In aceasta prezentare trebuie clarificat ca Wazzub nu este un multi level marketing (MLM) sau un program de tip Matrice. Este o companie care a fost infiintata de investitori de calitate din 2007 si care au intentia de a depasi Google-ul. Noul motor de cautare doreste sa imparta 50 % din profit cu toti membrii sai inscrisi GRATUIT care raman membri GRATUITI , intru-cat n-au nici o obligatie de a plati vreo taxa sau sa-si upgradeze contul. Inscrierea este 100% gratuita pana la 1 aprilie 2012.

3.Este oare o gluma sau o inselatorie ?

Nu este o gluma, Wazzub este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari, in lucru. Este cu adevarat unic fata de Google , ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi GRATUIT pana la 1 aprilie 2012 .

4.Daca noi va satisfacem conditia de a nu cumpara sau vinde, cum obtine bani acest motor de cautare ?

5. Cum poate Wazzub sa imparta 50% din profit cu membrii inscrisi GRATUIT ?

Wazzub castiga bani din publicitate . 50 % din profit . este distribuit actionarilor si investitorilor care deja au investit in proiectul lor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).

6. Care este secretul din spatele Wazzub ?

Wazzub este acum la etapa inregistrarii care se va termina la 09 aprilie 2012.

Secretul din spatele usii este metoda de inscriere la acest program care se face prin invitatie. Daca vrei sa te inregistrezi obtii link-ul de recomandare, si apoi obtii imediat un altul personal .

7. Cand este programat sa fie lansat motorul de cautare

Daca te pre-inregistrezi acum, atunci iti poti accesa pagina web , intre 1 ianuarie si 09 aprilie 2012 . Vei putea sa-ti verifici zona cu membrii noi si sa-ti vezi linia de sub tine,cum creste, invitand lumea cu ajutorul link-ului de recomandare.

8. Cand va fi lansat cu adevarat motorul de cautare?

In aprilie 2012 motorul de cautare va deveni activ pentru membrii inscrisi GRATUIT , care se inscriu acum.

9. Cum va reusi noul motor de cautare impotriva motoarelor de cautare ca Google si Yahoo ?

Ar fi bine sa consultati Wazzub Frequently Asked Question (FAQ). Acest motor de cautare va rezista mult timp datorita urmatoarelor motive:

Fara concept de Matrice – Cele mai multe planuri de afaceri sunt legate de un anumit tip de matrice, de exemplu 3×5 prin care esti limitat la 243 de membri. La Wazzub nu exista limitary.

Nici o sarcina de indeplinit – Veti gasi motoare similare de cautare care va cer sa completati formulare, sa dati anunturi, sa impartiti link-uri sau sa dati click-uri pe reclame. La Wazzub , doar il setati ca pagina de pornire (homepage) si asta este tot .

Nimic de descarcat – In nici un moment , nu va trebui sa descarcati vreun program sau joc sau toolbar care contin in mod frecvent programe periculoase .La Wazzub nu este nimic de descarcat

Nici o activitate regulata – In majoritatea planurilor de afaceri, dvs. trebuie sa ramaneti active , in ciuda faptului ca aveti o linie uriasa sub dvs.

Nici o taxa – Unele afaceri, adesea , fac inscrieri gratis,dar deindata ce te-ai inscris, trebuie sa te upgradezi .Wazzub ramane GRATIS pentru totdeauna.

Nici o Linie sau Schema Piramidala – Multe programe sunt alcatuite de asa maniera sa avantajeze oricum membrii care s-au inscris pe primele nivele ,Wazzub vrea sa construim afacerea impreuna. Wazzub nu plateste numai pentru reteaua personala , dar deasemenea pentru intregul profit pe care Wazzub il castiga de la toti membrii. Proiectul este facut sa ramana sustenabil.

10. Cat de mult castigam cu Wazzub ca membri inscrisi GRATIS ?

Wazzup intentioneaza sa plateasca 1 $ fiecarui “Producator de Dolari” pentru fiecare persoana recomandata. Astfel cand vei recomanda 500 sau 1000 sau 3000 de membri ,vei castiga 500$, 1000 $ sau 3000 $ in fiecare luna ca venit residual pasiv.

 

 

Porniti acum !

Pentru inscriere prin recomandare accesati link-ul: http://signup.wazzub.info/?lrRef=2d7598ac

 

Pasul III- Cititi :

DE CE ESTE WAZZUB ATAT DE DIFERIT ?

Iata cele mai importante 7 motive pentru a o face :

1. Nici o matrice = Nici o Limita

2. Nici o “ Munca” de Facut

In alte oportunitati de afaceri , trebuie sa indeplinesti niste sarcini regulate ca sa ramai “calificat”;

de exemplu., sa dai click pe anumite link-uri/sa completezi formulare / sa vizitezi zilnic site-uri /multe alte activitati “cerute”!

La WAZZUB, trebuie doar sa setezi WAZZUB ca pagina de pornire (homepage) dupa pre-lansare – si asta este tot !

3. Nici o Descarcare

4. Nici o activitate

In multe alte afaceri, trebuie sa ramai “activ” ca sa primesti bani, chiar si dupa ce deja ti-ai construit o retea uriasa sub tine .

La WAZZUB, noi va vom plati toata viata , pe baza retelei pe care ati creat-o in timpul pre-lansarii.

Dupa ce va termina pre-lansarea la 31 martie 2012 , va veti pastra $FACTOR pentru totdeauna – garantat !

5. Nici o taxa inseamna Nicio Taxa – pentru totdeauna

V-ati inscris vreodata intr-o afacere care se intitula gratuita ,dar dupa ce v-ati inscris , v-au spus ca trebuie sa platiti o taxa odata sau lunar ca sa participati?

Nu la WAZZUB – WAZZUB ramane gratuit pentru totdeauna !

6. Nici o afacere falsificata

7. Nici o Piramida

SA ACTIVAM WAZZUB PUTEREA LUI „NOI”

Pasul IV- Cititi :   WAZZUB – Puterea lui “ Noi”

Este asa de simplu : Cu cat adera mai multi utilizatori la familia Wazzub cu atat mai multi bani castigi. Este simplu !

Nu va vine sa credeti ca exista o astfel de afacere?

Iata argumentele ca WAZZUB nu este o teapa:

Cum ar putea oare sa “ disloce “ un numar mare de utilizatori de la “Google” si sa-i “transfere “ la WAZZUB ? Oferind avantaje greu de refuzat , adica acesti bani !

Bineinteles ca nu ! Banii vor fi platiti din reclamele si alte servicii oferite de acest motor de cauate..Iata de ce , calitatea noastra de “Fundatie “ a acestei “constructii este foarte importanta. Nu avem nimic de facut decat sa lucram daca se poate zi si noapte sau macar in timpul liber in acest interval de timp de maxim3 luni ,adica pana la 31 martie 2012 sa invitam cat mai multe persoane. Cand se va trage linie sa avem cat mai multi invitati. Iata de ce WAZZUB nu ne cere nimic , dupa ce motorul de cautare va incepe sa functioneze, pentru ca daca ne-ar cere ceva , multi poate ar pleca . In acest fel , va intreb cine ar fi fraier sa plece, chiar daca ar castiga doar un dolar ? Dupa cum vedeti constructia este foarte inteligenta, din ea avand de castigat atat investitorii , cat si actionarii cat si NOI , membrii FREE .

Aveti de muncit doar maxim 3 luni si dupa aceea veti castiga bani luna de luna toata viata.

Deja fiecare zi , fiecare ora pe care o pierdeti ,se va reflecta in castigul pe care-l obtineti ,asa ca nu mai astepati .

Dar daca inviti cate 10 persoane pe adancime de 5 generatii , venitul tau EXPLODEAZA , castigi cate 110.000 $ in fiecare luna. Nu este NICI o limita !

Atentie ! F. F. Important :ca sa vedeti cati membri ati inscris ,dati click pe link-ul dvs. si introduceti adresa dvs . de mail cu care v-ati inscris si va va aparea numarul de membri inscrisi de dvs.

Pasul V – Invitati prietenii si partenerii sa devina o parte a acestei povesti de success.

 

 

Vizualizari :5630

Popularity: 3% [?]

1 Comment

  1. Parerea mea este ca vor avea toti cei inregistrati un mare soc, nu stiu cat de serioasa va fi acest sistem dar cred ca va fi o mare teapa, avantajul este ca cei inscrisi in acest sistem nu va avea nimic de pierdut dar nici de castigat. E prea roza situatia, asta e parerea mea daca e cineva ferm convins ca va functiona sa vina cu argumente.

Lasa parerea ta