CU MÂNA ÎNTINSĂ la CERŞIT


Ilie Petrescu vrea să fie Primar din Pomană pentru Pomeni

Nu este nici  intelectual rasat, nu este nici un politician cu dragoste de localitate şi nici vre-o capacitate care să producă ceva bun pentru societate, dar… omul vrea să fie Primar. Ca persoană, face alergie la orice om de valoare pe care îl întâlneşte, se foloseşte de orice mijloace pentru a ieşi în faţă, iar de purtat vre-o discuţie despre anumite lucruri din ….orice domeniu, nici nu poate fi vorba. Singurul lucru la care se pricepe este acela de a promite până îşi rezolvă situaţia personală şi de a cere bani tot prin promisiuni de viitor. Românii din Gorj, de fapt unii dintre ei, cred în aceste elucrubaţii ( adică aberaţii Ilie că poate tu nu înţelegi) şi  cedează bani din buzunarul firmei pe care o deţin, un fel de peşcheş pentru , doamne fereşte – viitor primar. Le promite marea cu sarea, terenuri pentru extinderi, protecţie  pe toată perioada şi ceea ce atrage cel mai mult naivii, locuri de muncă. Primăria , instituţia care se luptă de multi ani cu neghiobia politicianistă pentru menţinerea locurilor de muncă existente, nu poate construi fabrici, nu poate să creeze locuri de munca pentru minerii disponibilizaţii. Poate crea doar facilităţi fiscale pentru investitori, care de peste 20 de ani nu au prea călcat printr-un oraş cu 18 000 de locuitori, fără aeroport, fără gară şi la o distanţă de peste 50 Km de cel mai apropiat oraş mai important. În schimb Ilie Prăvălie de poşete, peşte, pomi, mici şi cearceafuri îi aduce sunând din goarnă. Ăsta, ori ne crede pe toţi proşti ori el este prostul oraşului, care nu are habar despre ce vorbeşte.

Are Ilie tone de Lenjerie

O patroană bunăciune

Puţin prostuţă, nu isteaţă

A hotărât pentru Ilie

Să-l îngroape-n lenjerie

Aceste „versuri” le public pentru Ilie, care preferă poezii cu versuri proaste, aşa după cum reiese dintr-un articol publicat de un cotidian de partid din Gorj, al PDL frate de cruce acum  cu  PP- DD.

Gaşca din PP DD Motru , a ieşit Duminecă dimineata în Piaţa Centrală a oraşului Motru, dând mâna cu toată lumea, cerându-le ca să-l voteze  Primar. Numai că, cei 10 – 12 puştani ce îl însoţeau nu au reuşit să atragă niciun om mai cunoscut, să li-se alăture, cu toate că au dat din mâini a chemare la toate cunoştiinţele lor. Ghinionul lui Ilie, nu s-a oprit la repulsia  manifestată de unii care ştiu ce îi poate mintea şi s-a accentuat atunci când a dat faţă-n faţă cu actualul Primar Dorin Hanu , aflat cu soţia la cumpărături. Marele politician Ilie Petrescu s-a oprit din avântul cel manifesta , dând niţel în bâlbâială ca şi când ar fi fost prins furând.

Iar pentru a demonstra că acest incult nu are ce să caute în fruntea unei primării, vă relatez una hazlie. Observând în piaţă  o persoană foarte cunoscută în Motru, îl întreabă cu voce tare ca să audă toţi”hai, nu  eşti cu noi?” Omul răspunde râzând ”până la moarte? Nu că am putină treabă”. Respectivul este trecut pe lista de Consilieri Locali la un alt partid, dar Ilie Petrescu în jocul lui murdar, habar nu avea.

Ilie Cezar

 Vizualizari :17279

Popularity: 3% [?]

1 Comment

  1. jean says:

    Invatati sa traiasca din minciuna politicienii o dau cu oistea in gard,mai ales care nu au capacitatea sa lase macar un cui batut in gardul public.Din fronda fata de celelalte partide am votat omul despre care se face vorbire de doua ori sa ajunga senator al PRM.L-as fi votat si a treia oara,dupa ce i-am dat o lista cu propuneri care sa le sustina in fata electoratului,dar el a dat bir cu fugitii si a ajuns la PC al lui Voiculescu-partid remorca al PSD.Acum aud ca a aterizat in curtea lui DDD,omul cu televiziunea poporului cotizant prin SMS-uri pana cand banutii s-au strans picatura cu picatura incat au devenit milioane.Si cum ban la ban trage gura targului lui Bucur spune ca in spate ar sta chiar nimfa de la Scotroceni,unul Ghiara,unul Tarau si la vedere hamericani de origine romana trimisi ca agenti prin toata lumea in tulburarea apelor pentru dominatia jandarmului mondial.

Lasa parerea ta