Campanie Electorală la Motru sau Decenţă vizavi de Mârlănie


În Motru s-au înscris în cursa pentru funcţia de Primar, şapte persoane, Dorin Hanu actualul Primar din partea USL, Gheorghescu Nicu Florentin din partea PDL, Ciciu Cornel din partea PP – LC, Tutunaru Cristian din partea UNPR, Sarcină Sorin din partea PER , Ilie Petrescu de la PP DD şi Jean Constantinescu de la PRM. Educaţia fiecărui candidat , capacitatea organizatorică şi modul de gândire manifestat asupra ieşirilor în evidenţă, se observă mai clar, din modul  cum se comportă  în Campania Electorală. La Motru se poate  spune acum, după două săptămâni, că se confruntă, un Primar în exerciţiu , sigur pe el si pe numărul de voturi,  cinci aspiranţii la funcţie şi un disperat. Când spun disperat, fac referire la Ilie Petrescu candidat illegal, din partea PP DD, al cărui comportament din ultimile 90 de zile, creează impresia disperări. Ura  pe care o manifestă împotriva adversarilor, în special împotriva  lui Dorin Hanu, a dat naştere la acţiuni de ponegrire publică, de acuzaţii de furt fără a avea dovezile necesare, prin cântece de mahala şi urlete prin migrofon. A fost scos în evidenţă, în această campanie electorală  şi modul extrem de urât în care fostul PRM-ist Petrescu Ilie gândeşte şi  se manifestă atunci când face referire la locul de naştere al lui Dorin Hanu. Idioţenia afirmaţiei “ să plece acasă la el în Ardeal” nu putea să fie lansată decât de o minte bolnavă după putere sau de un om cu o gândire ce nu depăşeşte genunchiul broaştei . La fel, ar putea să afirme  şi ceilalţi candidaţi despre Ilie Petrescu, care ar putea să fie trimis  în Judeţul Mehedinţi, dacă vreunul ar putea să coboare cu mintea la nivelul fostului director falimentar. Numai că, educaţia, buna creştere şi pregătirea intelectuală  a adversarilor acestuia îi împiedică să facă afirmaţii discriminatorii pe baza origini candidatului Petrescu  Ilie.

Pensionarii îşi râd în barbă de neghiobiile lui Ilie Petrescu

Marele politician al lui Dan Diaconescu, apare într-o poză de Campanie Electorală alături de câţiva pensionari, cu o lozincă de sprijin. Sărmanii  bătrâni, habar nu au că s-au pozat alături de Iuda. Opt ani cât a făcut naveta la Bucureşti ca parlamentar, nu a ştiut că în Motru există pensionari. Opt ani, nu a făcut altceva decât să povestească “ la un şpriţ” aventurile din parlament si să se laude cu relaţiile lui.Dar, pentru a nu fi catalogaţi ca duşmani al lui Ilie, redăm mai jos doua comentarii ale unor persoane care au citit articolele incriminatorii din Exploziv de Sud Vest şi şi-au spus părerea despre candidatul lui Dan Diaconescu.

Jean

May 16, 2012 at 19:13

“Invatati sa traiasca din minciuna politicienii o dau cu oistea in gard,mai ales care nu au capacitatea sa lase macar un cui batut in gardul public.Din fronda fata de celelalte partide am votat omul despre care se face vorbire de doua ori sa ajunga senator al PRM.L-as fi votat si a treia oara,dupa ce i-am dat o lista cu propuneri care sa le sustina in fata electoratului,dar el a dat bir cu fugitii si a ajuns la PC al lui Voiculescu-partid remorca al PSD.Acum aud ca a aterizat in curtea lui DDD,omul cu televiziunea poporului cotizant prin SMS-uri pana cand banutii s-au strans picatura cu picatura incat au devenit milioane.Si cum ban la ban trage gura targului lui Bucur spune ca in spate ar sta chiar nimfa de la Scotroceni,unul Ghiara,unul Tarau si la vedere hamericani de origine romana trimisi ca agenti prin toata lumea in tulburarea apelor pentru dominatia jandarmului mondial.”

Ion Alex

“ Va ajunge Ilie Butelie, cunoscut şi ca “Sanatorul Petrecanie”, primar al municipiului Motru, când va zbura… porcul! Nu ştiu de ce nu-l execută ANAF pentru devalizarea Băncii Internaţionale a Religiilor, fosta Filială Gorj, la falimentul căreia a “pus umărul” cu un împrumut mare, la nivelul anului 1999, împrumut cu care şi-a cumpărat locul de senator de la Cornel Ciontu şi Mihaela Buruiană. Motrenii să ceară ANAF execuţia financiară imediată a datornicului Petrescu Ilie, veşnic candidat la… căpătuială.”

Astăzi D-le Alex. A cumparat organizatia PP DD din Motru, conform năravului.

Ilie Cezar

 

 


Vizualizari :19105

Popularity: 18% [?]

Lasa parerea ta