FOTOGRAFIE URIASA PE MALUL TAMISEI


O fotografie uriasa cu familia regala britanica a fost instalata vineri in centrul Londrei, pe malul Tamisei, cu ocazia jubileului de diamant al actualei suverane britanice, initiativa apartinand unui grup privat care incearca cu aceasta ocazie sa-si faca si putina publicitate, relateaza AFP.

Fotografia in alb si negru, are dimensiunile 100/70 metri si cantareste aproape 2 tone, ocupand intreaga fatada a ‘Sea Containers’, un vechi hotel din anii ’70 situat pe malul fluviului si care in prezent este o locatie de lux.

Fotografia a fost realizata in anul 1977 de catre un fotograf anonim, cu ocazia jubileului de argint al reginei. In aceasta imagine, suverana britanica apare alaturi de printul consort Philip, impreuna cu cei trei copii ai lor salutand dintr-un balcon multimea.

Poza care a starnit bucuria turistilor, dar si numeroase reactii pe internet, nu toate pozitive, are si rolul de a camufla lucrarile care se desfasoara pe fatada hotelului.

Peste o mie de vapoare venite din mai multe state ale Commonwealth-ului vor naviga pe Tamisa pe data de 3 iunie, in spatele unei ambarcatiuni pe care se va afla familia regala. Aceasta parada nautica va fi piesa de baza a unui weekend festiv care va marca cei 60 de ani de domnie ai reginei.

SURSA   ROMAN IN UK, AGERPRES

 

Vizualizari :18802

Popularity: 4% [?]

Lasa parerea ta