ILIE PETRESCU de la PP DD a IMPIETRIT Ţâşti- Bâştii de la PP-DD s-au făcut de KK


Mult trâmbiţata vizită a lui Dan Diaconescu la Motru, s-a soldat cu un eşec usturător pentru  Tâşti-Bâştii şefi ai Gorjului, Mihai Prunariu şi Ilie Petrescu. Organizaţia  PP DD împrăştiată de nemernicia acestor  şefi de la Bucureşti, care au vândut-o pe bani aşa cum vinzi vitele în târg, nu a mai răspuns la apelul lui Ilie Petrecanie, cel care anunţa cu surle victoria lui în alegeri. Iată că locuitorii din Motru nu sunt proşti, aşa cum îi numea Petrescu Ilie cu doar  70 de zile în urmă cănd împărţea peşte din partea Partidului Conservator şi i-au demonstrat că au demnitate şi nu se lasă păcăliţi. Nu au venit la întâlnirea cu Elodianu, decât ….puţini peste una sută de violeţi, cu toate că se răspândise şi zvonul că se vor împărţii şi ceva bani.

Fâşneţul de Caracal iar a întârziat

Aşa cum îi stă bine unui Boss, Caracaleanul s-a lăsat aşteptat mai bine de două ore, la fel ca în urmă cu două luni. Numai că atunci a fost aşteptat de 4000 de motreni iar acum doar de 100-150 din care 100 erau acolo de curiozitate. Ce a contribuit la antipatia motrenilor faţă de acest Elodian şi ce a determinat această respingere a PP DD în Motru, o ştie tot Judeţul Gorj. Organizaţia PP DD din Gorj, a fost vândută pe Euro, PDL –ului, de către Simona Man şi Dan Diaconescu. Mai mult, organizaţia PP DD din Motru a fost preluată abuziv de Ilie Petrescu, un om cu multe”bube” , lipsit de caracter, lăudăros şi mincinos şi asta ca să fim indulgenţi cu acest gunoi. Oamenii îl cunosc perfect iar în jurul lui are vre-o 30 de tineri care mai primesc şi ei zilnic, ceva firimituri, pe lângă promisiuni şi câte-o cafea sau ţigare pentru a striga pe strada ce le spune Petrecanie. Astăzi, aceştia împreună cu cimpazeul, au defilat  de la sediu până la Casa Sindicatelor.

Dricul, Dricul, fereşte că vine Dricul

O  Rabă Platformă mâncată de rugină şi-a făcut apariţia în centrul oraşului, cu poza lui Dan Diaconescu lipită pe uşi. Acea platformă era amenajată, pentru ca Elodianu  forţos împreună cu suita  lui de ţâşti-bâşti, să se caţere pe ea şi să vorbească celor 3000 de motreni ce vor veni ( aşa au solicitat ai lui Petrescu aprobare de la adm. locală). Până la urmă, s-au mulţumit şi cu 150 de oameni prezenţi, după cum vedeti în fotografiile prezentate. Dan Diaconescu ş-a cătărat sus, a repetat povestea cu ciocoii pe care a învăţat-o pe nerăsuflate, a strâns câteva mâini şi apoi „PA”. Elodianu, n-a mai fost crezut după ceea ce a făcut cu PP DD şi motrenii l-au cadorisit şi cu ceva huiduieli, aşa cum trebuie procedat întodeauna când constaţi că eşti minţit cu neruşinare.. Sunt convins şi fac pariu, că asta a fost ultima vizită a lui Dan Diaconescu în Motru. Oricum, el ar trebui să poarte mult respect acestor oameni  din oraşul minerilor, care nu s-au mai lăsat păcăliţi de şmecheriile lui Băsăsciene. De aceea îţi spun eu  Dane, aşa cum se spune la noi la Caracal  ”Adio şmechere şi un praz verde” Numai că  …… vezi că ţi-ai uitat aici în Gorj gunoaiele.

Diana Spornic 

Vizualizari :18574

Popularity: 6% [?]

Lasa parerea ta