Motru. Înţelepciunea a învins Mârlănia Dorin Hanu la al treilea mandat de Primar


Odată cu preluarea prin abuz, a Organizaţiei PP DD Motru de către Ilie Petrescu, clasa politică locală, a ştiut că toată campania politică pentru alegerile locale, va căpăta accente  murdare, pline de ură şi acuzaţii fără documentare. Caracterul josnic al candidatului Ilie Petrescu era cunoscut de foarte mulţi locuitori din Motru şi din această cauză ceea ce s-a desfăşurat pe străzile oraşului timp de 30 de zile în campania electorală, nu a constituit o surpriză pentru privitori. O goarnă pe o Dacie 1300 în care Vicepreşedintele Sindicatului Liber Cariera Roşiuţa Nelu Roşca, striga din toate puterile să voteze motrenii pe al său ales, caseta cu manele ce îl înfierau pe Dorin Hanu cu tot felul de cuvinte denigratoare scrise de scribul casei Constantin Bunilă şi apoi,  coloane de zeci de maşini care blocau circulaţia pentru a trece Măria Sa Ilie Petrecanie, au constituit parte a unui peisaj dezagreabil, înfierat de oamenii înţelepţi, atunci când au ajuns la urna de vot.

Martor activ la toate campaniile electorale ce s-au desfăşurat în aceşti ani ai unei democraţii prost înţelese de unii, mărturisesc cu mâna pe inimă că aceasta din 2012 a fost una dintre cele mai murdare, având la origine disperarea candidatului Ilie Petrescu. Susţinut  de Ionel Manţog, de Mihai Prunariu aliatul său în ilegalitatea de preluare a Organizaţiei PP DD şi de organizaţia PDL Motru, Ilie Petrescu  politicianul fără scrupule, a crezut că a apucat pe Dumnezeu de un picior şi a început să comande pentru a cadorisii alegătorii, pomi, peşte, mici, poşete şi cearceafuri second hand, pe banii unor afacerişti ce astăzi plâng după ei. A împărţit pomii, peştele din partea Partidului Conservator având promisiuni că va fi numit vicepreşedinte la  CJ Gorj, după care a emigrat rapid la PP DD trimis de al său mentor Ionel Manţog, după ce varianta de vice a căzut. Astăzi, Ilie Petrescu îşi linge……rănile înfrângerii, dar din nefericire, Motru nu va scăpa de el. Tupeul pe care îl are, îl va ajuta să reapară acolo unde nu te aştepţi, pupâmd în toate locurile posibile  şi imposibile, pentru a obţine o funcţie fără muncă, din care să pice ceva.. În ceea ce priveşte programul investiţional anunţat de acest „gulgutar”, Motru a ratat în urma votului din alegerile locale, transformarea  sediilor miniere părăsite, în crescătorii de porci. De aceia ar fi indicat, ca atunci când mina se închide, la clădirea sediului să nu  i-se mai monteze termopane în vederea închiderii aşa cum s-a procedat, întrucât riscă să devină crescătorie de scrofiţe.

Dorin Hanu învingător

Cu o campanie electorală discretă, fără surle şi trâmbiţe, Dorin Hanu a lăsat să vorbească în locul lui faptele şi au vorbit bine. A învins lejer cu  peste 1700 de voturi, pe cel mai aprig candidat,  Ilie Petrescu. Nu a raspuns la mojiciile contracandidatului şi nu s-a lăsat antrenat într-o campanie mizerabilă provocată de acesta, obţinâmd un scor lejer de peste 50% pentru cel de al treilea mandat de edil în Motru. În acest fel, are ocazia să realizeze proiectele planificate si să definitiveze pe cele începute şi aflate în curs de desfăşurare.

Otto Hobeanu


 

Vizualizari :23220

Popularity: 13% [?]

2 Comments

  1. Alex says:

    Bravo USL!

  2. Dorin hanu says:

    Am reusit sa-i pacalesc pe toti ….se vede ca sunt destul de bun .

Lasa parerea ta