Spectacol Fotbalistic Adevărat


În urma recitalului fotbalistic dat de Pandurii, pe stadionul Tudor Vladimirescu din Tg-Jiu, în faţa celor de la U Cluj,  am urmărit cu atenţie şi prima întâlnire a   echipei CS  Tr. Severin, nou promovată în Liga  lui Mitică,  aflată la primul  meci  pe teren propriu, împotriva formaţiei Dinamo. După fotbalul spectacol oferit de elevii lui Grigoraş, a venit rândul să urmăresc,un fotbal tehnicizat, calculat şi cu multe scheme lucrate în laboratorul tehnicianului Marian Bondrea. Cunoscut ca un antrenor serios, care îi place să pună jucătorul  aflat în teren să muncească pentru fiecare minge, Bondrea nu s-a dezminţit nici  acum, prin  jocul prestat în faţa echipei Dinamo. Aşezarea echipei în teren, direcţia atacurilor ce au plecat în permanenţă  din  linia de apărare, au reuşit de multe ori să disloce apărarea celor de la Dinamo şi numai lipsa unui om de gol în echipa din Tr. Severin, a făcut ca  jocul să se termine cu scorul de 2-1 pentru Dinamo.. Fără modestie, CS Tr. Severin, a primit  cele două goluri, pe greşeli care nu se fac în apărare de jucători  cu  experienţă iar ca joc practicat, CS Tr. Severin a demonstrat că nu va deveni ”ciuca” bătăilor în actualul campionat.  Omogenizarea lotului şi experienţa profesorului Marian Bondrea ,  le va permite să producă multe surprize plăcute fanilor din Dr. Tr. Severin.

Un amical înţelept la Motru

În vederea pregătiri meciului de la Braşov din data de 28 iulie,  echipa CS Tr. Severin, a susţinut în ziua de Luni la ora 18 pe Stadionul Minerul din Motru,  un  joc amical împotriva  echipei  Minerul antrenată de cunoscutul  fotbalist Nanu Ştefan, ce activează în liga III. Cei peste 150 de spectatori prezenţi  la un meci de pregătire, sub un cer acoperit de nori ameninţători, nu au regretat  deplasarea la stadion, întrucât au avut ocazia să urmărească un meci  captivant, cu  faze de joc pe care rar le vezi  în meciurile de fotbal, disputate pe  Stadionul  Minerul. Cu mai multă ambiţie şi preocupaţi mai mult pentru înscrierea de goluri, elevii lui Nanu au terminat învingători, cu scoruil de 3-1 (3-0).

Pe toată durata celor două reprize, jucătorii severinenii, au exersat pătrunderi pe laterale urmate de centrări în faţa porţi sau şuturi de  la distanţă. Meciul a plăcut, iar dăruirea  în joc a celor de la Minerul Motru, echipă cu un gabarit nu prea impresionant,  demonstrează că la începerea campionatului în liga III vor fi în forma cerută şi dorită de antrenorul Nanu.

Spre deosebire de campionatul trecut, la echipa minerilor din Motru  pasele au devenit mai rapide şi mai sigure iar  pătrunderile spre poarta adversă  se fac pe trasee, ceva  mai directe.

Cornel Ciciu


Vizualizari :18925

Popularity: 4% [?]

Lasa parerea ta