Fierbere mare în clasa politicienilor din Gorj


Bine veniţii sau chiar neaveniţii din politica Judeţului Gorj, se bat sau mai bine zis se zbat pentru voturi, mai al dracu decât raţele de baltă pentru peşte. Nici nu a început bine campania electorală şi nici nu s-a stabilit multe din regulile care ar trebui să guverneze o politică serioasă, că au şi apărut oferte, pentru care omul alegător ar trebui să-şi facă cruce. Nu ştiu natura acestui fenomen în care se află România în acest moment, dar cred cu siguranţă în existenţa unui aprig şi rău blestem. De unde apar oameni buni, asemenea specimene de politicieni, de unde îi scot aceste partide ce au prins şi miez şi coajă timp de 22 de ani, numai cel de sus ne poate lămuri.

Toţi au grijă de problemele oamenilor

În USL Gorj, apele s-au limpezit rapid, fără a fi tulburate de cele câteva contestaţii rotariene sau ciocene. Cu vre-o trei politicieni bătuţi în cuie de 5-20 de ani şi cu o şarje nouă de candidaţi printre care se remarcă Dian Popescu Preşedintele PNL Gorj, Doctorul radiolog Gheorghe Iana de la PNL şi Directorul Spitalului Municipal din Motru Dr. Khraibani Camelia din PSD, se speră că USL să coordoneze destinele Judeţului Gorj cel puţin patru ani. Cei doi medici, foarte cunoscuţi în zona unde candidează, vor încerca să învingă candidaţii ARD, a căror reprezentare nu trebuie neglijată. Susţinerea acordată de sindicatele miniere unor candidaţi adoptaţi, vor face cu siguranţă diferenţa şi în aceşti patru ani care urmează. Pe colegiul patru, unde se confruntă două nume sonore, unul consacrat Militaru Constantin Severus iar altul în devenire Khraibani Camelia, se va da cea mai aprigă bătălie şi contrar multor păreri, eu susţin că nu voturile din Motru vor fi decisive. Cele două armate USL şi PDL, care au dovedit în anii anteriori că deţin arme de strategie lămuritoare, vor scoate curând la vedere, tot arsenalul. Până atunci, în toate apariţiile unor candidaţi, la anumite evenimente organizate sau în media, se spune doar ” ne interesează problemele oamenilor”în mod repetat. Iar dacă ei, politicienii gorjeni o spun, înseamnă că în 2013-2017, românii de pe aceste meleaguri, trebuie să se aştepte la un ” trai pe vătrai” , vorba ţăranului.

În rândul candidaţilor a apărut iarăşi dolofanul cu scrofiţa

Nu credeam că va reveni vreodată în politică, măscăriciul de Ilie Petrescu, dar…… iată că m-am înşelat. Goana după parai a lui Dan Diaconescu, scoate la lumină oameni de cea mai joasă calitate, lingăi, pupincurişti şi hoţi. Campania electorală purtată de acest dement în alegerile locale, a reuşit să discrediteze peste 3000 de oameni, care până atunci, au pozat în oameni serioşi. El, adică omul cu scrofiţele, care a declanşat cel mai mare dezastru din sectorul minier, reuşind să închidă patru mine de subteran din zona Motru şi să trimită acasă 9000 de mineri fiind senator PRM, a venit la alegerile locale cu propunerea, ca în sediile fostelor mine să se facă crescătorii de scrofiţe. Atât îl duce capul, atât spune şi atât vrea.

Cornel Ciciu

Vizualizari :18930

Popularity: 4% [?]

Lasa parerea ta