Romani atacati in UK, din cauza nationalitatii lor


Doi romani au fost atacati in plina strada, in Marea Britanie, din cauza nationalitatii lor, la sfarsitul lunii ianuarie.

Cei doi au fost atacati cand asteptau un autobuz intr-o statie din Old Steine, Brighton, in dimineata zilei de 26 ianuarie, intre orele 3.00 si 3.30, conform The Argus.

Victimele, in varsta de 21 si 27 de ani, care traiesc in Easbourne, aflat in sudul Marii Britanii, la aproximativ 30 de kilometri de Brighton, au fost intrebati ce nationalitate sunt, inainte de a fi loviti, alergati si apoi loviti din nou, fiind raniti. Politia din Sussex a transmis ca atacurile sunt tratate drept unele rasiale. Unul dintre cei doi atacatori are aproximativ 1,80 metri inaltime, 21 de ani si purta o geaca sport gri, in timp ce al doilea era un pic mai scund, cu varsta de aproximativ 23 de ani.

Atacatorii se aflau in compania a doua femei, in momentul producerii incidentului, iar politia a facut apel la martori pentru a da informatii despre acest caz.

Britanicii se tem din ce in ce mai mult de imigrantii romani si bulgari care ar urma sa ajunga in Regatul Unit, dupa 1 ianuarie 2014, ca urmare a ridicarii restrictiilor de pe piata muncii.

Un val de imigranti romani si bulgari care ar urma sa ajunga in Marea Britanie de la inceputul anului viitor ar putea genera revolte sociale in Regatul Unit.

La inceputul lunii februarie, trei barbati au fost arestati dupa ce o romanca a fost injunghiata mortal in Coventry, Marea Britanie. Femeia avea in jur de 20 de ani si a fost injunghiata in stomac.

SURSA ROMAN IN UK

Vizualizari :15870

Popularity: 2% [?]

Lasa parerea ta