Criogenarea omului menţine năravul


Preocuparea oamenilor de ştiinţă, în privinţa  posibilităţii de criogenare a corpului uman, a început prin anii 1963 iar în anul  1967  a fost îngheţat primul om-cobai bolnav de cancer, americanul  James Benford. De atunci până în prezent, cercetările au luat amploare, cu deosebire în fosta URSS, unde omul de ştiinţă Pavel Vasilievici  Scerbacov obţine rezultate credibile, mai ales, în urma descoperiri substanţei denumite supercrioprotector.

Să nu se creadă acum că toţi cei care vor să devină nemuritori, au rezolvat problema. Costurile pentru o criogenare sunt enorme iar de avantajele acestei posibile nemuriri, pot beneficia doar cei care deţin mulţi, foarte mulţi bani.

Criogenarea românilor – pericol social  pentru viitor

În topul celor mai bogaţi români care oricum, nu depăşeşte cifra de 500, există posibilitatea ca unii dintre ei să-şi dorească criogenarea. Aşa cum femeia îşi doreşte când dă de bani, blindarea corpului cu material siliconat, de ce un miliardar sau chiar milionar în Euro, nu şi-ar dori o criogenare  Peste 50-100 de ani când ar fii dezgheţat, ar putea să vadă pe viu, dacă stră-strănepoţii săi au moştenit ceva din gena lui de şmecher, de hoţ sau de om corupt. Ar putea să ia pe loc, chiar şi măsuri de dezmoştenire dacă rezultatele nu vor fi pe placul lui, adică al criogenatului. Dintre cei mai potenţi oameni din punct de vedere financiar, care au devenit milionari sau miliardari în România, în doar câţiva ani, pe cei cinstiţi îi poţi număra pe degetele de la mâini. Restul, numai ei şi câţiva din jurul lor cunosc faptul că înşelăciunea, frauda, falsul şi corupţia sistemului au produs milioanele de euro de care dispun. De aceia, consider că oamenii de ştiinţă, ar trebui să ocolească deocamdată România şi să aplice criogenarea  numai pentru fiinţele umane de pe alte meleaguri, pentru a nu exporta în viitor mizeria din societatea românească. Imaginaţi-vă un corupt miliardar român  de astăzi sau un politician, trezit peste 50 de ani din moarte, care să înveţe alte fiinţe umane( dacă vor mai exista) cum  să facă 1000 de euro în mijlocul unui deşert sau cum să numere voturile ….pe sărite.

Cornel Ciciu

 

Vizualizari :16300

Popularity: 5% [?]

Lasa parerea ta