Asociatia MicNews.ro


A primit acreditare din partea Administratiei Prezidentiale, Guvernul Romaniei, Camera Deputatiilor, Politia Capitalei. Intra pe MicNews.ro unde poti sa vizualizezi recunoastrea Asociatiei MicNews.ro de catre Camera Deputatilor.

 

Asociatia MicNews.ro este condusa de tinerii :Olteanu Cristi Daniel Director Adjunct, Olteanu Raluca Maria Redactor sef, Dochiu Alin George Cameraman/Photo , Vlasceanu Sile Cameraman/Photo, Gheorghe Cristian Photo. In 2012, portarul de stiri Mic-News.ro, a fost lansat pe piata online in mass-media.

 

Asociatia MicNews.ro prezinta in exclusivitate cele mai interesante si adevarate stiri, evenimente si investigatii.

 

Mihai Caldararu, reporterul MicNews.ro pe probleme sociale si politica merge la toate evenimentele organizate de institutiile ale statului roman, discuta cu personalitati in lumea shobizului, politicieni, vedete despre diferite cazuri grave pe care Romania le intampina. Asociatia MicNews.ro a ajutat foarte multa lume cum ar fi: pensionari cu venituri reduse, persoanele cu handicap, persoane bolnave de cancer, leucemie, epilepsie.

 

Ai o problema sociala trimitene povestea ta la Emailul: micnews@yahoo.com sau suna la numarul de telefon : 0724.713.999.

 

Autor: Voicu Maria

Vizualizari :16141

Popularity: 3% [?]

1 Comment

Lasa parerea ta