ROMAN CONDAMNAT IN UK


Un roman din UK, condamnat pentru ca a platit pe cineva sa dea examenul auto in locul lui
Un roman a recunoscut ca a platit cuiva 500 de lire sterline pentru a da examenul teoretic de sofer, in Marea Britanie.
Cristi Ciobica a primit o pedeapsa de sase luni de inchisoare cu suspendare, fiind obligat si la munca in folosul comunitatii, informeaza site-ul Getreading.co.uk.
Romanul in varsta de 33 de ani a fost descoperit in urma unei investigatii venite ca urmare a unei serii de incidente similare de la centrul de examene auto din Reading.
Procuroarea Jane Davies a declarat ca aceeasi persoana angajata de roman a incercat sa dea testul pentru alti patru candidati.
Persoana respectiva s-a prezentat la un centru de testare in numele lui Ciobica, pe 7 iulie 2012, dar a fost refuzata deoarece nu semana cu persoana din imaginea de pe carnetul provizoriu de sofer. Documentul apartinea lui Ciobica, acesta fiind arestat ulterior, insa impostorul inca nu a fost prins.
In urma unor perchezitii efectuate la casa romanului, a fost descoperit un card de debit Halifax, folosit pentru plata examenelor auto teoretice.
Potrivit procurorului, romanul ar fi spus ca si-a pierdut portofelul in luna iunie 2012, raportand pierderea cardului si a carnetului provizoriu, insa se pare ca Ciobica nu ar fi raportat aceasta presupusa pierdere, iar carnetul a fost descoperit la locuinta sa.
Romanul a fost arestat si acuzat de frauda, el recunoscandu-si fapta. A fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pe o perioada de 18 luni, 200 de ore de munca neplatita in folosul comunitatii, intr-o perioada de 12 luni, dar si la plata unor cheltuieli de judecata de 340 de lire sterline.

SURSA ROMAN IN UK

Vizualizari :20420

Popularity: 1% [?]

Lasa parerea ta