Marin Condescu a speriat sud-vestul


Lider al sindicatelor miniere iar mai apoi şi al sindicatelor din energie, s-a impus prin crearea unui cadru propice, care i-a permis să dicteze şi să stabilească o lungă perioadă, asupra relaţiilor cu politicul din România şi administraţiile celor două ramuri ale unei economi aflate pe tobogan, în folosul celor pe care îi reprezenta.. Sindicatele miniere şi din energie, au beneficiat de pe urma lui M. Condescu, de facilităţi la care nici nu au visat vreodată. Maşină la domiciliu, în care s-au plimbat liderii, chiar şi cu familia, benzină din banii sindicatului, spalarea şi reparaţiile suportate de sindicat, plus salarii lunare de zeci de milioane. Cei mai importanţi lideri, au câştigat cu mult peste 100 de milioane lei, deoarece era stipulat în contract ca liderii să fie negociaţi cu un salariu apropiat de cel al directorului, iar cum directorul este director, s-a ajuns ca unii să beneficieze lunar chiar de 250 milione lei vechi.Minerii şi energeticienii, au beneficiat şi ei, de salarii şi facilităţi care le-a permis cel puţin, un trai decent, pentru familiile lor. Dar ce se întâmplă acum? – De ce vor să scape de Marin Condescu? Ori de ce se sparg sindicatele? – Vă spun eu. De fraieri.

Asta şi-a dorit cel mai mult PSD-ul lui Victor Ponta

Şefii PSD din jud. Gorj, au realizat mai demult că sunt lucruri care nu se pot face în Gorj, din cauza sindicatelor. Iar pentru demolare s-a început o întreagă campanie subersivă. Au fost cumpărate câteva cotidiene de presă, vre-o două televiziuni locale. Iar din cadrul sindicatelor au fost cooptaţi câţiva lideri care şi-au demonstrat apartenenţa politică acum, dar şi trădarea muncii sindicale. Se observă de către orice neiniţiat ce a dorit Ion Ruşeţ care, fie vorba între noi , a avut patru ani de mandat senatorial datorită lui Condescu iar anul trecut a fost angajat în administraţia CEO, pentru că a cerut garanţii.La ceilalţi lideri, nu trebuia să se aştepte minerii şi energeticienii, decât la trădare. Ei, cei din Motru şi Turceni, au în vocaţie arma trădării pentru obţinerea de funcţii şi foloase. Nelu Roşca, a prins şi el, înainte de spargerea sindicatelor, o funcţie de consilier la C E O, tot pentru siguranţa zilei de mâine. Nu am înţeles poziţia celor de la Lupoaia, unde Nicolae Bădiţă , părea un lider cu coloană vertebrală. Cred că aici, s-a implicat numai politicul, deoarece sunt semnale că s-au folosit multe ameninţări. Dacă se va confirma, la mulţi specialişti din mineritul motrean, ar trebui să le fie ruşine.Să ia exemplul lui Vasile Râbu , un dr. ing. în minerit, dar pe care mulţi oameni ai oraşului, nu-l mai salută, întrucât îl consideră omul care a închis minele de subteran.

Dă mamă cu biciu-n mine

Marin Condescu, omul care a creat un sindicat de invidiat, a mai avut o iniţiativă de nota zece. Gorjul lui Cârciumaru şi Ion Călinoiu, s-a zbătut de peste 50 de ani, pentru o echipă de fotbal competitivă. Nu s-a reuşit, decît după ce Marin Condescu a preluat echipa şi a adus-o aici unde se află acum. Curios este faptul, că odată cu ura de care este înconjurat, nu i-se mai recunosc nici meritele pe plan sportiv. Ion Călinoiu şi Cârciumaru, cei care n-au avut habar de un fotbal ridicat la un nivel la care au ajuns Pandurii, până când Condescu nu i-a invitat la tribuna oficială, îl judecă acum ca pe un hoţ. De fapt, cine il trădează pe Marin Condesu?

Îl trădează Ion Ruşeţ, mâna dreaptă în FNME, Pârvulescu exarbitru şi Cârciumaru, mâna dreaptă pe plan sportiv. De aceia se spune după păţanie, că trebuie să deschizi bine ochii atunci când îţi alegi colaboratorii.

Cornel Ciciu

 

Vizualizari :15063

Popularity: 2% [?]

Lasa parerea ta