Pencil Nex: “ARTA, nu cearta!” Web design, PR Online si alte lucruri creative


Fie ca vine vorba despre un portret, o caricatura, un logo, realizarea unui website, a unei aplicatii pentru smartphone sau activitati de relatii publice online, tinerii artisti romani de la Pencil Nex sunt specializati fiecare in domeniul lui si fac totul cu bucuria si entuziasmul unui copil care alearga pentru prima data descult prin iarba.

“Totul a plecat din pasiunea pentru frumos si din dorinta de a vedea lucruri bine facute, lucruri de valoare, lucruri de calitate. Am pornit cu “simpatie pe hartie” si am mers mereu pe ideea de a “promova ARTA, nu cearta”, pentru ca in societatea actuala din Romania chiar s-au pierdut o buna parte din valorile care, in mod normal, ar trebui sa fie de baza in orice tara.”, a declarat Vlad Teodorescu-Birla, General Manager la Pencil Nex.

Tinerii artisti au impresionat internautii romani, dar si pe cei din afara, cu numeroasele lor lucrari grafice, cu design-urile lor spectaculoase si de cele mai mult ori inedite si amuzante, remarcandu-se totodata si prin mesajul social puternic pe care Pencil Nex il transmite.

Prin “ARTA, nu cearta”, cei de la Pencil Nex isi propun sa readuca in atentia tinerilor faptul ca arta, cultura si frumosul in general, isi au rostul intr-o societate din ce in ce mai grabita, din ce in ce mai predispusa la a privi si a vedea un model in vedetele de carton de la TV.

Diana Nine, Ana-Maria Toma, Jean Ciuntu, Alexandru Vranceanu si Martin Duma sunt tinerii artisti care reusesc sa starneasca zambete de simpatie prin creatiile lor grafice si digitale: portrete, caricaturi grafice, caricaturi digitale, cartoonizari, benzi desenate, design-uri variate, logo-uri si multe alte lucruri creative, plecand si de la cerintele persoanelor care ii contacteaza, dar avand si portofoliul de creatii cu diverse mesaje sociale sau mesaje amuzante cu ironii fine.

Pe langa arta grafica pe care o realizeaza cu atat de multa simpatie, Pencil Nex organizeaza evenimente, care mai de care mai originale, atat prin abordare, cat si prin modul in care se desfasoara.

“De Craciun, am organizat un experiment prin care am incercat sa imbinam artele, totul intr-o forma noua, pentru a surprinde reactia publicului pus in fata unui mix de arte experimental, care a constat in teatru, dans, muzica, oratorie si desen, toate intr-o fosta tipografie din Sfantu Gheorghe, Covasna. Au fost prezente peste 150 de persoane, fapt ce ne-a bucurat foarte mult si ne-a intarit convingerea ca ARTA trebuie promovata in continuare pentru ca tanara generatie din Romania s-a saturat de non-valori.”, a povestit Cristina Borbely, managerul departamentului de organizari evenimente din Pencil Nex.

Avand un numar tot mai mare de fani si prieteni in mediul online, aproximativ 5.500 de fani pe Facebook, si cu un numar de comenzi tot mai ridicat pentru desenele grafice, pentru serviciile de PR online si pentru crearea website-urilor si a aplicatiilor pentru smartphone-uri, Pencil Nex reuseste sa propage si sa promoveze frumosul, arta, cultura si valorile autohtone tot mai departe, intr-o societate care are nevoie de frumos ca de aer.

Tinerii artisti din Pencil Nex pot fi contactactati pe pagina lor de Facebook (http://facebook.com/PencilNex), pe contul lor de Twitter (http://Twitter.com/PencilNex), pe adresa lor de e-mail la Pencil.Nex@gmail.com si pe site-urile lor http://PencilNex.ro si http://PencilNex.com.

Vizualizari :16539

Popularity: 4% [?]

Lasa parerea ta