Prostia e Virtute iar Bunul Simţ a Dispărut


Zbaterea politică din ultimile zile pentru alegerile europarlamentare, au început să se transforme rapid în adevărate  monstre, ce demonstrează avarismul politic, lipsă de educaţie şi chiar prostie.  Iar pentru a nu fi înţeles greşit, iată două fraze spuse la o emisiune televizată în 18.05.2014 de o reprezentantă PNŢCD şi de un  PSD – ist.

- PNŢCD-ista – Nu mai vorbi d-le de realizări, pentru că centura capitalei este plină de gropi, în asfalt. De nimic nu sunteţi în stare.

-         PSD-istul – Da,da Doamnă. Păi dacă aparţii unui partid cu doar 1% cred şi eu că vezi toate astea.

Iată stimaţi cititori, cum gropile din asfalt se fac ale dracului atunci când  sunt privite de un candidat al unui partid ce are peste 1% în sondaje şi, se ascund vederii. Acum realizez eu Toma necrediciosul, că toată harta aceia cu autostrăzile ce le va construi avocatul Şova, prezentată la TV, pot deveni reale dacă priveşti doar terenul respectiv, cu un carnet de membru PSD, PNL sau PDL, în buzunar.

Nu mai spun cât de greţoşi pot să fie doi candidaţi de la partide diferite în timpul dezbaterilor, când  fac dezvăluiri despre afaceri ilegale, când se contrazic şi se ceartă ca la uşa cortului iar când unul vorbeşte celălalt se strâmbă şi apoi afirmă că el este cel mai bun. Îşi laudă partidul de parcă poporul român ar fi trăit 25 de ani pe planeta Marte şi nu ar fi fost martor la jaful economic practicat de partidele astea care au acum peste 10% şi care au condus statul într-o manieră atât de  murdară încât a creat sute de  milionari în Euro, în doar câţiva ani  dar şi milioane de  săraci.

De fapt, neruşinarea lor e atât de mare, încât vin în faţa oamenilor în toate campaniile electorale şi promit marea cu sarea fără să realizeze cât pot fi de ridicoli. Ei cei care trăiesc şi se îmbogăţesc din politică şi mint poporul de peste 20 de ani, se comportă de ”parcă nici ceapă n-ar fi mâncat nici gura nu le miroase”.

Cornel Ciciu


 

Vizualizari :15351

Popularity: 3% [?]

Lasa parerea ta