Bună ziua D-le Prim-Ministru Ponta


Scrisoare deschisă a unui  hoţ către alt hoţ

În ultimii trei-patru ani, m-am inscris pe lista celor mai suferinzi  cetățeni  români, din punct de vedere al moralității, în urma hoțiilor pe care le-am săvârșit in urmă cu mai mulți ani. M-a pus dracul, că altul nu avea  cine, să copii la lucrarea de Bacalaureat  iar apoi după câțiva ani, am săvârşit una -hoţie mult mai mare, pentru că am cumpărat lucrarea de Licență de la un tip, găsit pe internet. Nu m-a  depistat nimeni  până acum, nici directorii pe care i-am avut, nici controalele de la Resurse Umane și ” nici măcar Băsescu” pentru că am fost și rămân un băiat  deștept.   Pe alţii mai fraieri  i-au găsit unii mai şmecheri decât ei şi acum trag belele. Pe mine în schimb, mă chinuie frate rău conştiinţa, da…rău de tot ,pentru faptele săvârşite şi nu pot iată….. acum în perioada de  sărbători, să nu mărturisesc păcatul de a fi fost un hoţ ordinar,mai ales că în urma obţinerii unei diplome chiar nemeritate  ai şi foloase materiale.De aceia îmi permit să vă spun:

mulţumesc d-le Ponta   ……mulțumesc pentru ordonanța emisă. Acum pot sa predau și eu cele trei diplome pe care le-am obținut prin furt, pot să mă liniștesc sufletește datorită ție …frate de suferință,întrucât cred că și tu ai tot acele simptome de vinovăție, fără urmări legale.

Vorbind acum aşa……. ca de la hoţ la hoţ, vreau să te  rog şi eu ceva. Dă  un ordin, dă ceva, ca pentru pensionarii siderurgişti şi ceferişti care au ieşit la pensie si nu au avut un calcul conform grupei  unu de muncă aşa cum era scris pe hârtia de pensionare să se recalculeze din nou pensia. AICI, TOT HOŢi CA NOI, AU  FURAT  DIN  BUZUNARUL  OAMENILOR   ȘI FURĂ  ÎNCĂ,DE PESTE 15 ANI.

Cu stimă!

Coleg de Suferință

 

Vizualizari :14857

Popularity: 3% [?]

Lasa parerea ta