Micul Disneyland la Timişoara


Micul Disneyland a venit şi la Timişoara cu câteva personaje din desene animate precum:Mickey Mouse,Minnie Mouse şi Alba ca Zăpada,la  Târgul de Crăciun din  Centrul Timişoarei.

Personajele de poveste vor încânta copiii timişorenilor cu dansuri,poze şi la final fiecare copil primeşte un balon cu diferite personaje din minunata lume  Disney. Până la sfârşitul Târgului de Crăciun,care se încheie pe data de 5 ianuarie 2015,personajele din Disneyland sunt prezente de dimineaţa până seara, spre bucuria celor mici.

„ Toţi copiii sunt fericiţi când ne văd, aleargă către noi şi ne simţim minunat. În perioada sărbătorilor încercăm pe cât putem să aducem puţină lumină şi bucurie în sufletele copiilor. Am rămas uimită sa observ că, atunci când noi dansam şi copilaşii începeau să danseze. Acesta este spiritul pe care îl transpunem, ca o poveste.” declară  Minnie  Mouse

„Aşteptam cu nerăbdare deschiderea Târgului de Crăciun din Timişoara,este un oraş minunat cu oameni calzi şi blânzi. Nu este o meserie grea,nu-mi pasă că stau de dimineaţa până seara,dar când un copil pleacă cu zâmbetul pe buze inima îmi este plină de bucurie şi împlinire. Copiii sunt viitorul,în generaţia „iphone” dragostea şi fericirea este rară. Asta încercăm noi,da noi…personajele de poveste ale Disneyland-ului să aducem un zâmbet pe feţele fiecărui om.” spune Mickey Mouse

Albă ca Zăpada declară : „Eu am rolul de povestitor,să le transpun povestea mea copiilor. Cum am ajuns la cei şapte pitici,cum m-au ajutat şi cât de mult au ţinut la mine. Copilaşii sunt foarte atenţi la poveste şi se sperie atunci când le zic că eram pe moarte,dar când îmi găsesc prinţul se bucură. Rolul de povestitor nu este uşor trebuie să acaparezi atenţia micuţilor prin naturaleţe.”

 

Pe lângă personajele Disneyland-ului, găsim şi atelierul lui Moş Crăciun. Programul Moşului la Timişoara sunt zilele de 6,13 şi 20 decembrie în intervalul orar 9:30-12:00. Preţul de intrare este 10 lei pe oră. În atelierul lui Moş Crăciun se desfăşoară şi alte activităţi pentru cei mici-pictarea diferitelor obiecte de Crăciun.

Totuşi, sunt prezente şi căbănuţe cu specialităţi tradiţionale din Maramureş,murături şi preparate din carne,cu un miros şi un gust specific zonei. Sunt prezente şi tarabe cu obiecte decorative de Crăciun: globuri, betele  şi articole vestimentare: căciuliţe, mănuşi, botoşei şi fulare călduroase pentru sezonul rece.

Andreea Osiceanu

 

 

Vizualizari :14947

Popularity: 3% [?]

1 Comment

  1. marian says:

    Fa bani de acasa! Te invitam sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani de acasa si bucura-te de prosperitate! Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, asteptam sa ceri mai multe detalii la adresa de email: maryan1983_1983@yahoo.com

Lasa parerea ta