Ne părăsesc patrioții și oamenii de cultură


Încet,încet,fără tam-tam  și  într-o liniște dureroasă, pleacă de lângă noi, artiștii, scriitorii si oamenii politici, patrioți. A plecat în anticamera lui Dumnezeu până acum Sergiu Nicolaescu, Dem Rădulescu, Adrian Păunescu, Iurie Darie, Ion Dolănescu  și alții iar acum, iată că a dispărut  sarea și piperul politicii românești,scriitorul, istoricul și politicianul Corneliu Vadim Tudor. Marele om s-a alăturat celorlalți pentru a întregi corul existent în ceruri ce se roagă Domnului, pentru o Românie mai bună și pentru reîntregirea neamului. Nu știm cum sau dacă știm nu spunem, de ce s-au împrăștiat  milioane de români în cele patru zări, de ce trăim alături de frații noștri moldoveni despărțiți de o graniță păzită, de parcă am vorbi o altă limbă și de ce nu spunem că în Serbia există români care nu sunt recunoscuți și nu au facilități pentru a-și păstra graiul și cultura. În Ungaria există o minoritate românească care nici nu poate visa la facilitățile oferite de Statul Român, minorități maghiare din România.

Ei bine, Tribunul Corneliu Vadim  Tudor, a spus și a scris despre aceste nedreptăți, le-a înfierat în Tricolorul și România mare și așa și-a făcut o mulțime de dușmani, care nici după moarte nu-l uită. Vocea lui mângâietoare atunci când vorbea de oameni săraci sau de animale, devenea fulgere și tunete când zicea ceva despre țară. Nu a suportat umilirea și nu a acceptat batjocura atunci când vorbea despre distrugerea economiei din România, despre înjosirea românului raportat la alte popoare europene. Acum, mulți confrați condamnă comportamentul lui Vadim, dar v-a veni o vreme care îi v-a da ceea ce i-se cuvine, adică dreptul de a fi considerat, mare patriot.

Oameni de valoare există

O zicală născută din necaz, în urma unor manifestații de stradă, adresată politicienilor din PSD că: ”nu puteți fura voi, cât producem noi”, adaptată în mediul românilor patrioți, am spune că ” nu ia Domnul la el  atâția patrioți cât produce Tara Românească”. La înmormântarea Tribunului, printre cei prezenți ca să-l conducă pe ultimul drum,l-am observat pe Domnia Sa Generalul Mircia Chelaru. Ca om care am avut norocul să ascult comentarii televizate și să citesc numai două din cărțile publicate de Generalul Mircia Chelaru, pot să afirm că la noi românii, patriotismul nu moare. Prezența Generalului Chelaru la ultimul drum străbătut de Corneliu Vadim Tudor, m-a făcut să cred că Țara Românească are o seamă de oameni care pot să demonstreze oricând că sunt patrioți, sunt apărători ai neamului. Unul dintre aceștia , Generalul Mircia Chelaru, a demonstrat prin tot ce a întreprins până acum, că este român patriot și v-a demonstra în continuare în tot ce va face.

Cornel Ciciu

 

Vizualizari :20302

Popularity: 10% [?]

Lasa parerea ta