VORBEȘTE LUMEA CĂ – S …..


Nu, nu mai există ștrengari. Acum in această perioadă propice pentru apariția leguminoaselor, în urma ploilor bineînțeles, iată că in Județul Gorj care tinde să devină iar ceea ce a fost, adică un județ în care poți trimite câinele să moară de foame, au început să răsară candidați la Primării, mai ceva ca ciupercile după ploaie. A făcut omul ceva folositor societății ori n-a făcut, a avut serviciu în legătură cu vre-o activitate care să fie cel puțin înrudită cu administrarea unui orășel, nu contează. Partide mari, mici sau înființate doar la alegeri, aleargă după candidați la Primărie cu speranța că, doar- doar va câștiga măcar un consilier local. Până acum, așa ca un exemplu de vânzoleală politică ca să nu-i spun –bulibășeală, în micul municipiu numit Motru, aflat în moarte clinică datorită unei administrații Hanu-iste de râsul curcilor, s-au înscris și și-au anunțat candidatura, câțiva care vor încerca să prindă cel puțin o gheară de ciolănaș, pentru că a lua tot ciolanul e mai greu pentru priceperea lor. Iată doar câțiva din speranțele unor partidulețe, care vor să prezinte PROIECTE, vor să facă oraș din municipiu,vor să aducă investitori și vor să micșoreze taxele, etc,etc.

IARTĂ-I  Doamne că n-au Habar

De la PSD, vine Cosmin Morega, actual Director al Direcției Publice Motru, cu realizări majore în spate, dar sprijinit permanent de Primarul Dorin Hanu care a dictat în permanență acțiunile Direcției Publice, chiar și angajările aiurite de personal în care D. Hanu a excelat. Ce va face din Motru dacă v-a câștiga Primăria, știe echipa care îl va însoți și Dumnezeu.

De la PNL, maestrul Militaru Severus priceput în ale politicii locale, l-a băgat la înaintare pe Ing. Jianu  Gigel, pe care l-a lansat în parcul din fața Primăriei Motru, de parcă l-ar vota doar boschetarii. Dar…gândirea ex – deputatului nu poate fi modificată decât prin referendumul pe care îl promovează. Dacă Gigel va reuși sau nu, vor hotărî cei mulți și deștepți, de la Cariera  Roșiuța. Oricum, am avut la Primărie, Florin, Ion, Dorin și nu cred că se impune un Gigel. Nu poartă noroc.

De la Mișcarea Populară, vine Jr. Aurel Slapciu. Analizat după rezultatele obținute în ultimi ani și prin prisma comportamentului uman, pare a fi până acum, cel mai potrivit candidat.  Este  singurul om de afaceri din Motru care a obținut Fonduri Europene pentru dezvoltare, este singurul om din Motru care s-a aflat într-o funcție publică și și-a dat demisia atunci când a văzut mizeria din jur. Mai mult, Aurel Slapciu deține un program real care implementat în câțiva ani în Motru, va schimba raportul dintre sărăcie și dezvoltare.

De la PND a răsărit Prof. Psihologie Luță Adrian, care va băga probabil în ședință de lucru și analiză, pe toți cei considerați în plus și aruncați în stradă, întrucât au scăzut veniturile din taxe locale și Primăria Motru se apropie de faliment. Dar…… la un așa partid de buzunar moștenit din ramura trădătoare a altui partid, nu avem ce cere.

La ALDE; e bătălie mare, deoarece au înviat morții. Dați afară din PPDD pentru plimbăreală, ILIE PETRESCU CU FINU; CUMNATU SI O FEMEIE de la Tricotaje sprijiniți de Dorin Hanu, au continuat să rămână în Consiliu Local Motru până acum, chiar dacă s-a pronunțat și în JUSTIȚIE hotarâre definitivă.  Ahtiați după banii ce îi primesc, au refuzat să părăsească Consiliul Local L, iar  acum vin să candideze de la ALDE???? – tot în formula PETRESCU și GAȘCA. Cu alte cuvinte – mai vor odată.

Candidează  independent și Romulus Modoran, inginerul electrician, care vrea să devină Primar după ce s-a liniștit în PSD. Are proiecte, are dorințe dar nu poate să le expună pentru că independenții nu prea au sprijinul pe care ți-l dă un partid. Ce rezultat v-a obține vom trăi și vom vedea.

Cornel Ciciu

 

 

Vizualizari :13065

Popularity: 2% [?]

Lasa parerea ta