HOTEL HOLIDAY MARIA – BAILE HERCULANE


Așezat pe malul drept al râului Cerna, ce traversează mirifica stațiune Băile Herculane, Hotelul Holiday Maria își înalță semeț fruntea de parca s-ar fi născut din însăși apa limpede a istoricului râu Cerna. Dacă în Stațiunea Băile Herculane predomină clădirile istorice în care s-au relaxat Romanii, Mărimile Imperiului Austro-Ungar, Regi, Regine, astăzi se poate vorbi și despre o nouă față dată stațiuni de apariția unor pensiuni, hoteluri,terase moderne, care să contribuie la o dezvoltare durabilă a acestei stațiuni. Dacă am afirmat în alte publicații că aici în Stațiunea Băile Herculane vechile hoteluri și locuri pentru tratamentul unor boli umane, au fost alese și fixate de zeități, acum putem afirma că aceste construcții apărute după anul 2000, precum Hotelul Holiday Maria, au fost ridicate în locuri alese de alte minți divine. Nimic nu poate egala liniștea,frumusețea peisajului din împrejurimi sau susurul râului Cerna, care combinat cu foșnetul frunzelor din pădurea de alături, pătrunde prin încăperile aerisite și frumos mobilate ale acestui hotel modern de parcă ar dori să-ți povestească din multele legende ale acestor locuri. Odată ce ai vizitat superbul Hotel Holiday Maria, vei rămâne în amintire cu una dintre cele  mai frumoase și liniștite locații pentru week-end sau pentru timpul în care dorești tratament și relaxare.

Dotările și serviciile acestei locații de vis sunt la cele mai înalte standarde, raspunzând unor cerințe de calitate impusă de normele prevăzute dar și din dorința de a realiza un cadru plăcut pentru turiștii ce se vor caza aici. Personalul angajat pentru a se îngriji de îndeplinirea serviciilor necesare într-un hotel care iși respectă vizitatorii, este un personal de înaltă calificare și extrem de politicos.

Hotelul Holiday Maria amplasat la numai 50 de metri de Casa Maria, o altă locație superbă construită și administrată de aceiași familie, Ana Maria și Dan Vasile Balaj, pune la dispoziția turiștilor  în baza unor colaborări cu medici balneologi  un bazin cu apă termală,sală pentru exerciții sportive, sală de conferințe  de 40 de locuri aflată în curs de finisare, restaurant modern pentru servirea turiștilor,săli de tratament prin masaj și  kinetoterapie, parcare subterană,terase pentru servire separate pentru femei și pentru bărbați, precum și alte facilități a căror menire este aceia de a crea un sejur plăcut și reconfortant.

 

Adresa  Str. Zăvoiului  35A Baile Herculane

Jud.Caras Severin

Telefon  0255 560 838 / 0740 930 569

E-mail   office@holidaymaria.ro

 

Vizualizari :4233

Popularity: 3% [?]

Lasa parerea ta