AMINTIȚI-VĂ DE BAMBILICI


Ei bine,o serie de bambilici ca să nu-i spun gramadă, au intrat în politica românească și bineînțeles în cea județeană, orășenească și comunală. Norocul lor l-a constituit faptul că și la votare se duc buluc tot mai multi bambilici, care îi înscăunează pe câtiva de-ai lor care la rândul lor au grije să se înmulțeasca în toate sferele de activitati, unități industriale,companii ale statului,funcționari prin administrație s.a.m.d. Iar noi românii ne-am procopsit în cei douazecisiopt de ani de democrație originală ,e adevărat,cu o mulțime de bambilici devenind singura țară din Europa drept Țara Bambilicilor.Am avut industrie,nu mai este,am avut agricultură,nu mai este,am avut padure,nu mai este, am avut promisiuni de autostrăzi,care nu sunt.Ce să mai vorbim acum despre alte nimicuri. Din Români cu demnitate au reușit  bambilicii să ne transforme în slugi necalificate prin toată Europa.

BAILE HERCULANE CU BAMBILICI LOR

Brambureala creată de bambilici după anul 1990 în Stațiunea Băile Herculane le-a dat posibilitatea să distrugă tot, la blană după cum spun românii. După ce orașul a ajuns handicapatul împărțirii administrativ – teritoriale, Băile Herculane fiind dat județului Caraș Severin cu reședința la Reșița aflată la 120 Km, în timp ce Drobeta Tr.Severin se află la doar 60Km, a avut norocul nefericit să încapă și pe mâna unor bambilici setoși de pământ și avere. Organe ale statului corupte, legi interpretabile, acte falsificate, vânzări de imobile și locații preferențiale au ruinat o întreagă structură necesară funcționării unei stațiuni balneare. Așa s-a ajuns la ruină. Au urmat apoi emiteri de autorizații de construcție fără respectarea multor prevederi legale, creându-se în modul acesta o imagine dezolantă a localități ca să nu mai amintim de circulația rutieră ce pare în unele artere ruptă din cărțile de povești, cu ulițe în loc de străzi.

CLOACA DE LA  7  IZVOARE

Vară de vară, la doar  4 Km distanță de Băile Herculane, pe o distanță de 1 km se circulă pe drum național 67D printre doua șiruri de mașini parcate pe ambele sensuri. Lipsesc parcările, lipsesc amenajerile , dar cel mai grav rămâne lipsa unei toalete publice. Pădurea din vecinatate îndeplinește acest rol, înscriindu-se în rândul focarelor de infecție existente. Situația de aici, însoțită de starea deplorabilă a asfaltului pe o distanță de 27 Km,plin de gropi si plombe denivelate, neglijat timp de 28 de ani de către Direcția Județeana a Drumurilor Caras Severin , are ca urmare, evitarea circulației de către mulți turiști. Pericolul mare vine și din partea căderilor de pietre de pe versanți,necurățirea rigolelor de pe margine dar si crengile copacilor crescute în gabaritul drumului DN 67D.Situatii reale,situații fără speranță, situații care nu deranjează Consiliul Județean Caraș Severin, situații care demonstreaza lipsa de interes a acelor funcționari plătiți cu salarii între 4000 si 14000 de lei lunar.

Ciciu Cornel

 

Vizualizari :1572

Popularity: 1% [?]

Lasa parerea ta